noggero Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Witam, Mam problem. Kto wytłumaczy mi jak są podłączone świece zapłonowe według załączonego schematu? Czy świece nie powinny być sparowane 15-17, 16-18 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drbig800 Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 to nie jawa tloki chodza parami 2 w srodku i 2 na zewnatrz tylko ze jeden z pary ma wydech a drugi prace tak po krotce czyli 1i4 u gory oraz 2i3 na dole tak mniej wiecej wyglada wal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noggero Opublikowano 8 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Dobrze mówisz, tylko problem polega na tym że fajki podłączone mam 1-3 i 2-4 i działa. Po podłączeniu według schematu, wiadomo, wybuch i gaśnięcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi