gesiek20 Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Witam wszystkich ! Mam problem z gaŸnikiem Testuje MZ na dwóch gaznikach: gaznik 1:wady:- muli się jak dodam raptownie gazu- pali jak smok ok 4l na 60kmzalety:- nie przerywa na wyskokich obrotach gaznik 2:wady:- pali jak smok ok 4l na 60km- przerywa na wysokich obrotach - chyba Ÿle wykonany (nie jest symertrynie ułożony) otwór w korpusie, mowa o drugiej dyszy(mniejszej) jak ja dokrece to widać tylko pół otworu ( w drugim gaŸniku jest ok) zalety:- BRAK Czy da się wstawić do ETZ 250 gaŸnik od innego motoru ?Może ktoĹ ma do sprzedania gaznik ?Może ktoĹ wie gdzie moge kupićDOBRY gaznik za przyzwoitš cene ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2004 ja mam gaznik od mz 250 ale ts niewiem czy to to samo ale jest w dobrym stanie nalezy mu tylko wymienic dysze głowną i kupic napinacz linki cena 80zł do negocjacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pipcyk Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2004 Gaźnik z TS to nie to samo co w ETZ.Do MZ ETZ 250 pasuje gaźnik z 251 ( z reszta później go montowali )Były dwa typy 30N2/5 i nowszy ( 251) 30N3/1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEM Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2004 Ej jeśli twoje gaźniki po przeczyszczeniu ciągle świrują pawiana to znaczy że mogą być uszkodzone w jakimś niewidocznym miejscu albo cos takiego, ale jeśli jesteś zainteresowany nowym gaźnikiem lub jakąś używka to w ŚM w dodatku giełda ogłasza się wiele firm i osób z częściami. Ja osobiście polecam żebyś zadzwonił sobie do takiego gościaJACEK SIWICKI 0 42 631 95 71 / 602 329 824albo do firmy WILMAT 0 56 621 00 07 Spróbuj spytać nie zaszkodzi aha WILMAT ma stronke interentową www.wilmat.torun.com.pl pozdro :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gesiek20 Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2004 spoko pomyśle nad tym :buttrock: i sie zobaczy co dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi