kilant Opublikowano 29 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 Cześć, czy nie wiecie przypadkiem gdzie mogę zamówić tuleję cylindrową na konkretne wymiary? Dodam, że jest to do silnika 2t całkowicie nie seryjnego. Okna porobię sam, potrzebuję tylko surowej tulei. Silnik to ETZ 250, zaislany tłokiem wossner maico 400 o średnicy 78.5mm. Poprzednio miałem tuleję Mahle, ale jest ona trochę za droga i za długo czekałem na nią, bo przyjechała z niemiec. Czas oczekiwania to dobre kilka miesięcy.z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IZO Opublikowano 29 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 Niestety nie jestem w stanie pomóc ale strasznie mnie ciekawi co tam cudujesz :D Opisał byś szerzej co działasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi