damian155 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Witam. Mam mały problem z podpięciem pinów do kostki licznika w R1 99r. do kostki wchodzi 16 przewodów. I tu pojawia się problem bo nie posiadam dobrego schematu. Znalazłem w googlach z elektrody schemat licznika, ale jest zły. Zegary zapalają się i gasną a do tego wszystko świeci jak na choince, światła drogowe po przełączeniu stacyjki zapalają się same. Coś musi być nie tak z pinami. Jeśli ktoś ma jakiś dobry schemat kostki to prosiłbym o pomoc lub kogoś z takim sprzętem o spisanie mi po kolei kolorów przewodów wchodzących do zegarów. Będę bardzo wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diabeł Piszczałka Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 http://www.rtuna.co.uk/forum/manuals/R1%20Service%20Manual%2098-99.pdf Przewiń na sam dół, tam znajdziesz "Wiring Diagram" razem z opisem i kolorami kabli. Powinno pomóc. Cytuj Dlaczego na świecie żył i czego chciał, dokąd dążył, komu służył - sam nie wiedział. Służył stepom, wichrom, wojnie, miłości i własnej fantazji. Primum non nocere. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian155 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 ten sam schemat jest na elektrodzie i jest źle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LORD VADER Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Jakaś rzeźba w gunwie , ustal co jest od czego po numerach części . Cytuj Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIKOWSKI Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Jak robi się choinka,to problem może być z masą. Popraw/przeczyść połączenia Cytuj Nie sztuką jest się rozpędzić.Sztuką jest wyhamować! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszK30 Opublikowano 27 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 http://galeria.motoconcept.pl/ Cytuj Mechanika Motocyklowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian155 Opublikowano 2 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 mógłbyś jeszcze raz wysłać tą foto tej kostki bo chciałem podpinać i nie ma już zdjęcia a nie zapisałem sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszK30 Opublikowano 2 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 trzymaj, tamto mi sie gryzlo ze strona wwwpozdr http://galeria.skuterka.pl/R1/ Cytuj Mechanika Motocyklowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian155 Opublikowano 3 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 Wszystko działa. Wielkie dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi