stoma Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Jaki supermoto/enduro polecilibyście do miasta w cenie do 10 tys ?Zależy mi aby był ekonomiczny, dosyć zwinny (50-60KM) i miał stosunkowo jak na ten typ dużą/wygodną kanapę do małej turystyki w obrębie kraju z plecaczkiem, oraz możliwością ewentualnej przejażdzki z kobietą (która znienawidziłaby mnie gdybym kupił moto na którym nie mogłaby sie przejechać ze mną, stąd ten widzimiś).Zrezygnowałem z typowego enduro/turystyka ze względu na gabaryty miejskie, wagę/szerokość. Podobno KTM LC4 nie ma sobie równych w tej półce cenowej, pytanie czy spełni moje wymagania odnośnie kanapy etc ?Wizualnie najbardziej mi podchodzi Yamaha XT660(X?) ew. Honda FMX.Dziękuję za porady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Lc4 i wygoda to dwie różne rzeczy. Jak chcesz wygodny to raczej ten xt, bierz wersje enduro bo z supermoto takie kloce mają wspólny tylko wygląd a enduro zawsze będzie uniwersalniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoma Opublikowano 19 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 A Yamaha XT660R różni się czymś oprócz przednim kołem od XT660X ?Podobno Supermoto to zmodyfikowane Enduro, czy w tym przypadku mogę do XT660R z kołem 21' na przodzie, zmieniać na 17' i już mam "ciężkie supermoto"? Czy 17' nie wejdzie w miejsce 21' w XT660R ? A jakieś Husqvarny, Suzuki może, czy raczej do moich potrzeb trafiłem w sedno z XT i nie znajdę nic ciekawszego w tej cenie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 jak nie sa to trasy po 400 km w dwie osoby to LC4 da rade , sam zrobilem nim 400 km na raz pol na pol off i asfalt i ok 100 w terenie w dwie osoby :) , ale i robilem po 500 km w offie na raz :) oczywiscie sam :) Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi