punkcik5 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Siema, Czy ma ktoś trochę doświadczenia z tym modelem? Szczególnie interesują mnie opinie na temat regulowanego zawieszenia i praktyczności half-fairing (owiewek) i szyby. Dojeżdżam do pracy niemal okrągły rok i ciekaw jestem jak na tym moto z ochroną przed wiatrem i deszczem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 18 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Witam.Do 2013 r. w FZ8 nie ma regulacji przedniego zawieszenia. [tył tylko twardość]Jeśli chodzi o ochronę przed wiatrem myślę, ze jest ok, jeśli Cie nie zadowoli masz sporo akcesoryjnych większych szybek [Puig, MRA itp]Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
punkcik5 Opublikowano 19 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 Fajnie, dzieki luki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Spoko. Jeśli masz jakieś pytania pisz [ewent.na PW] Na 4rum nie ma chyba dużo użytkowników FZ8.Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R@F Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Jak spisuje sie FZ8 Fazer z pasazerem? Nadaje sie na dalsze wyprawy? Wygoda pasazera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi