korba222 Opublikowano 15 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 (edytowane) Witam. Mam problem z wymianą uszczelniaczy w amoryzatorach pochodzących z Kawasaki GT widocznych na zdjęciach. A w sumie z ich rozbiórką. Doszłem do etapu widocznego na zdjęciach czyli zdjąłem ragulację. Ale na tym koniec. Nie wiem co robić dalej. Nie widzę żadnych rzeczy które można odkręcić ani żadnych zabezpieczeń czy segerów które mozna by zdjąć. Od spodu gdzie jest uszczelniacz blacha jest jakby zaprasowania.Może ktoś podpowie czy w ogole da sie to rozebrać czy możę nie ma takiej możliwości. Edytowane 15 Czerwca 2014 przez korba222 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyborg78 Opublikowano 15 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Tylne amorki w japoniach z reguly sa nierozbieralne, tzn rozbieralne ale już później nieskladalne;) Regeneracja zajmują się wyspecjalizowane zakłady, chyba jakiś jest w Gdansku o ile dobrze mi się kojarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korba222 Opublikowano 20 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 Rozumiem. A jaki olej sie leje do takich amortyzatorów? Są to amortyzatory dość nietypowe i nigdzie nie mogę znaleźć danych ile trzeba wlać oleju. Możę ktos wie gdzie znaleźć takie informację lub ile wlać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 23 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 i nie znajdziesz danych , producent nie przewidzial ich regeneracji ... Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi