Bartek.M Opublikowano 14 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Jak co roku Pantery organizują Motopiknik, info dosyć skąpe ale jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 4 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 Kapele też dosyć skąpo.Gdzie czasy że gwiazdą było KSU czy acid drinkers. Teraz jest jakaś pseudo gwiazdka z podoba mi się,Pochłaniacza agresji też już nie ma ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek.M Opublikowano 5 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 Gdzie te czasy kiedy można było pomykac po żużlu dookoła stadionu? Żartuje, zlot wszedł do kanonu imprez a lubie go głównie za to że można spotkać masę znajomych. Kolejna impreza która ma zarabiać a gwiazdy chcą dużo kasy, choć w tym rejonie to zlotów jak na lekarstwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skobelcx70 Opublikowano 7 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Właśnie jak na lekarstwo.Byłem w Komarówce,niestety ale tylko na paradzie i aby coś zobaczyć z motocykli.Prawdziwa impreza zaczyna się kiedy ktoś zostanie na noc.Najbliższy zlot w okolicy to Biłgoraj w ten wikkend 11-13-będę tam :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregi76 Opublikowano 10 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Witam. A co do Komarówki to spędziłem tam troche czasu od sobotniego popołudnia do niedzieli i warto było tam wpaść choć na chwile. Chyba jakaś relacja jest na iledzisiaj.pl. Fakt faktem że w zeszłych latach parking motocyklowy był bardziej zapchany ale tak się dzieje kiedy w okolicach są jeszcze inne spotkania motocyklowe.Na zlocie usłyszałem że ludzie się rozjechali na Ostrów Lubelski i Łuków ale żeby jakieś info było wrzucone na główną.O Biłgoraju dowiedziałem się przypadkiem z radia a jeśli wiecie coś o imprezach motocyklowych to informujcie za wczasu że coś się dzieje.Pozdrawiam LwG. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek.M Opublikowano 20 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 Nie chce mi się zakładać nowego tematu ale znalazłem info o imprezie niedaleko Białej Podlaskiej niestety nie mogę znaleźć nic więcej na ten temat. Miejscówka spoko miałem okazję tam imprezować i powiem szczerze że piękne okoliczności przyrody tam są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi