pawelb_ns Opublikowano 14 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 (edytowane) Witam Mam pytanie, jak ściągnąć przednią zębatkę? Odgiąłem blaszkę zabezpieczającą przed odkręceniem i próbowałem odkręcić kluczem nasadowym 27mm ale nie idz (używałem nawet pneumata) Gwin jest prawy czy lewy? Może trzeba użyć większej siły albo jest jakiś inny sposób i robię to źle? Zdjęcie mojej zębatki: Edytowane 14 Czerwca 2014 przez pawelb_ns Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herdi Opublikowano 15 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Robisz dobrze, możesz jeszcze użyć większej nasadki tam jest chyba 32, i użyj F Duże - bo jest pewnie zapieczona :) Cytuj -------------------Pozdro HerdiŚrubkomistrz w serwisie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIKOWSKI Opublikowano 15 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Albo zaklejona. Podgrzej trochę Cytuj Nie sztuką jest się rozpędzić.Sztuką jest wyhamować! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 14 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Tak to jest jak się przykręca stając na kluczu. Weź metrową rurkę i próbuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi