Strzalek Opublikowano 31 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2004 No i pojechałem po tą RX a kupiłem w końcu RS ;) ;) ;) Nie mogłem znaleźć dobrego endurka rocznik 98-2001, a szukałem już długooooo.... myślałem o RX lub WRENajłatwiej jest w niemczech szczegółnie o WRE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 31 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2004 No i pojechałem po tą RX a kupiłem w końcu RS ;) ;) :P chyba :D :( ;) :P ;) Ale tak na serio to uniwersalny chlopak jestes ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ksu87 Opublikowano 31 Lipca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2004 Niedługo zamieszczę zdjęcia, ale to nie w tym dziale. A co do niej to stan jak z salonu, nie mogłem się oprzeć, najwyżej sprzedam za rok i kupie enduraka, chociaż raczej tak szybko mi się nie znudzi. :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Grzeszysz synu, grzeszysz ;) Za rok napewno Ci się znudzi i kupisz enduraka ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ksu87 Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2004 No i teraz żałuję...Dzisiaj właśnie dostałem sms'a że gościo ma do sprzedanie Husqvarne WR125 z 2001 roku.Kur.mac... czego nie napisał mi 2 dni temu to bym go kupił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2004 za ile ta husqvarna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ksu87 Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2004 9200 sprowadzona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2004 świetna cena, żałuj ze kupiles tą rs'ke, zmienisz zdanie jeszcze przed koncem sezonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ksu87 Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2004 już żałuję :cry: ;) no, ale zobaczymy... ;) :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kristi_tdr125 Opublikowano 3 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2004 9200 sprowadzona Podaj namiary na tego gościa jak możesz. Czy ten rx jest jeszcze aktualny i gdzie to jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi