jeszua Opublikowano 15 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 Taka racja jest dobra siedzac przed komputerem. Za chwile bedzie ci brakowało wszystkiego - mocy, przyspieszenia, predkości / (...) chciałbym zobaczyć, jak wszyscy mistrzowie kierownicy mocni w klawiaturze wykorzystują w pełni możliwości swoich "za słabych" maszyn. potem w bieszczadach pełno takich, 2 litry w silniku mało, ale zakręty na kwadratowo i 30kmh... nie znam Cię, Marku, ale tak mniej więcej mi ta wypowiedź brzmiała, bez urazy o brakującej mocy czy możliwościach można mówić po 2-3 latach jazdy; najpierw trzeba nowy motocykl poznać i nauczyć się korzystać z jego możliwości. ja zaczynałem na xv535, potem miałem xj600, r1100rs, xtz660, a i tak po mieście jeżdżę xc125 kupioną za mniej niż średnią krajową. i w korkach zdarza się nie tylko vn2000, ale i r6 objechaćjsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekvtx1800n Opublikowano 15 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2014 chciałbym zobaczyć, jak wszyscy mistrzowie kierownicy mocni w klawiaturze wykorzystują w pełni możliwości swoich "za słabych" maszyn. potem w bieszczadach pełno takich, 2 litry w silniku mało, ale zakręty na kwadratowo i 30kmh... nie znam Cię, Marku, ale tak mniej więcej mi ta wypowiedź brzmiała, bez urazy o brakującej mocy czy możliwościach można mówić po 2-3 latach jazdy; najpierw trzeba nowy motocykl poznać i nauczyć się korzystać z jego możliwości. ja zaczynałem na xv535, potem miałem xj600, r1100rs, xtz660, a i tak po mieście jeżdżę xc125 kupioną za mniej niż średnią krajową. i w korkach zdarza się nie tylko vn2000, ale i r6 objechaćjszJezeli mam byc szczery, prędkość mnie nie rajcuje. Jak trzeba przycisnę, ale to nie mój klimat.Rajcuje mnie za to moment i odejście - później pyrkam sobie 100 w porywach 120 :)Syn miał R6 Tym sie nie da jeździć . Lekkie ,spod dupy ucieka itd /127KM o ile pamietam/Zaczynałeś od 550 - to jesteś o niebo lepszy. Ja zaczynałem od kilku 50 Później 250 ... 750 ....1100 i teraz 1800 hehe dzisiaj na giełdzie oglądałem marudera 125 i sobie kombinowałem , jaka to by była frajda ..... :wink: Cytuj "Jeszcze będzie przepięknie, jeszcze będzie wspaniale..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekvtx1800n Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Cytuj "Jeszcze będzie przepięknie, jeszcze będzie wspaniale..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Noras Opublikowano 17 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Takimały kitajec a tyle potrafi ,hmmm jesli człowiek chce to się nawet czołgiem nauczy wbijac gwoździe do drzewa ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekvtx1800n Opublikowano 18 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Takimały kitajec a tyle potrafi ,hmmm jesli człowiek chce to się nawet czołgiem nauczy wbijac gwoździe do drzewa ;PCiekawe jakie mieliście PIERWSZE myśli po PIERWSZEJ rundzie VTX 1800Moje " ja pier..lę , co to jest? tym sie nie da jeździć, jak ludzie tym jeżdżą? co ja kupiłem? " :biggrin:Dzisiaj inne opcje to komarki :wink: Cytuj "Jeszcze będzie przepięknie, jeszcze będzie wspaniale..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi