adamus87 Opublikowano 22 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 o której lecisz do Nałęczowa i zkąd ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antarktis Opublikowano 22 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 Szkoda że rano nie napisałeś o 10 sprawdzałem ostatni raz. Już wróciłem o 10 wyjechałem. Mam nauczkę na drugi raz żeby pisać dzień wcześniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-M-S Opublikowano 22 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 i jak w Grójcu panowie, ludzi sporo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-OLO- Opublikowano 22 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 W Grójcu, wiela luda, duży teren, na bogato, sporo moto było. Ogólnie fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aarrkk Opublikowano 23 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2016 Było co zjeść, było co wypić, było czego posłuchać. Jak dla mnie trochę za dużo ludków, ale nie bądźmy drobiazgowi impreza udana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fizyk78 Opublikowano 24 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 Ktoś, coś, gdzieś w czwartek jedzie? Cytuj Bawarska Maszyna Wędrowna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harnas60 Opublikowano 24 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 Ja bym polatał - byle gdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antarktis Opublikowano 24 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 UWAGA UWAGA wazny komunikat W najblizszy czwartek tj. Boze cialo planowana jest wycieczka na "Ranczo Wilkowyje" Wioska Jeruzal ok 140 km od Radomia. Zbiorka o godz 10 na SCANDALU i startujemy Masz chec?? Zapraszam To kopia z Facebooka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-M-S Opublikowano 24 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 ja jedynie na domaniow uderzam, rybki, pare piwek i caly dzien zleci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gniot Opublikowano 25 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 (edytowane) Ok nie doczytałem. Jak tylko nie popłynę za bardzo w środę to będę. Edytowane 25 Maja 2016 przez Gniot Cytuj "...sąd sądem, a racja musi być po Naszej stronie!!!..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antarktis Opublikowano 27 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 łoj łoj trochę zbyt duże :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kesek5 Opublikowano 28 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2016 Witam .Wybieram się w sobotę 4-06-2016 r. na wycieczkę taką trasą https://goo.gl/maps/gxMAdEic9B22 , powrót w niedzielę wieczorem , nocleg na spontan albo jakiś pokój w motelu lub namiot . Jeśli kogoś zainteresowałem to zapraszam do wspólnej jazdy . Ja jadę z plecaczkiem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-M-S Opublikowano 7 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 podjezdza ktos w niedziele na piknik strazacki na borkach moto ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-OLO- Opublikowano 7 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 Planuję być.Pisz na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-M-S Opublikowano 8 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 próbuje nam ogarnac jakies miejsce na motongi, zobaczymy co z tego wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi