moro1 Opublikowano 26 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 Na pewno wrócimy wcześniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azmud Opublikowano 26 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 W sumie tez bym poleciał jak pogoda będzie taka jak dzisiaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kesek5 Opublikowano 26 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 Ja też się piszę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 26 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 Nigdy nie miałem ambicji ani zapędów na KaOwca .Tu nie o zapędy.Tu o pisanie z sensem. Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pszczola4833 Opublikowano 26 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 To już nas czterech jest ? ;D Proponuje wymienić się nr by o poranku przez 5min opóźnienia kogoś nie zabrakło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kesek5 Opublikowano 26 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 mój nr 888249915 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pszczola4833 Opublikowano 26 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 796*206*60-9 -tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominik D. Opublikowano 26 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 To rzucaj miejsce i czas może ktoś poleci.Ja już po małym co nieco %. Dominik jak kamerka ? Spoko. Jeszcze liczę twoje punty. Postarałeś się ostatnio :blink: Miałem na myśli niedziele. Może przez most w Solcu do Kazika na gofra ? Będę... :wink: Cytuj Iż56_JunakM10_JawaTS_YamahaXJ_Honda CB 1000 BigOne_BMW K1200R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 27 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 Żeby po drodze Kazik wam loda nie dał :P Ja dalej promile.Szkoda. Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harnas60 Opublikowano 27 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 Ja bym może i poleciał ale jakiś taki wystraszony dzisiaj jestem :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 27 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 Możemy w Sylwestra jeśli będą warunki do małej rundki.Chyba że jakiś kebab w międzyczasie. Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kesek5 Opublikowano 27 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 Dzisiejsza przejażdżka była zajeeeeefajna , w Sylwestra też chętnie bym wyskoczył ale mam już ustalony wyjazd do Korbielowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fizyk78 Opublikowano 27 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 Żeby po drodze Kazik wam loda nie dał :P Ja dalej promile.Szkoda.Lodów nie było, ale i tak było zajebiście -parafrazując klasyka:) Pancur jak mogłeś nie być , taka wycieczka i przegapiłeś ... Cytuj Bawarska Maszyna Wędrowna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-M-S Opublikowano 27 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 w sylwestra juz ma byc nieco zimniej, dzisiaj Wam sie jeszcze jako taka pogoda trafila, pozazdroscic :) ja chwile wczoraj polatalem po miescie i w str domaniowa, juz nie moglem wytrzymac i zlozylem zmatowione plastiki pod malowanie hah przypalowo wygladalo, ale warto bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Jestem usprawiedliwiony.Gościnność staropolska rzecz święta,a święta były gościnne.Ja i dzisiaj zastanawiałem się czy już OK po tylu dniach pod rząd.Gadali coś chłopcy na temat WOŚP ? na godzinkę pod scenę ? Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi