emil1005 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 Moze ktos chce sobie zmotac jakis stolik albo inny mebel w klimacie motocyklowym?Mam do oddania kartery i wał z R1 Rn12.Lekko uszkodzone ale na stolik sie nadadza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_W Opublikowano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 a gdzie do odbioru?jestem zainteresowany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 Podlaskie, 120km od Wawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_W Opublikowano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 ludzie bierzcie, jak jednak nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz-2211 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 To może ja bym skorzystał :) A konkretnie jakieś namiary bliższe. Jestem z Białego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herdi Opublikowano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Limo szukal :) Wysłane z ElDżi Optimus Dżi Cytuj -------------------Pozdro HerdiŚrubkomistrz w serwisie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 No szukałem, ale Emil się nie odezwał w moim temacie więc stwierdziłem że nie jest zainteresowany :). A tutaj wyczuwam lekki sarkazm z jego strony ;)A dodam że stolik wygląda zajebiście i nie ma się z czego śmiać :P Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 11 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Jaki sarkazm? Mialbym troche czasu to sam cos bym z tego zmotał. A tak tylko mi miejsce zawala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz-2211 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Wałek odebrany - trochę czasu i może uda się coś ulepić :wink: Podziekowania i powodzenia na wyjeżdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi