wolkan Opublikowano 23 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Mam nadzieję, że mnie przygarniecie, bo jak sama pojadę, to na 100% zabłądzę :huh:Ja zawszę się gubię :biggrin: Janki przy McDonaldzie o dziewiątej? Trochę późno ale tym razem nie chce mi się raniej wstawać :tongue: Cytuj wieczny włóczęga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Estrella Opublikowano 23 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Ja zawszę się gubię :biggrin: Janki przy McDonaldzie o dziewiątej? Trochę późno ale tym razem nie chce mi się raniej wstawać :tongue: Jak nie będziesz prowadził to jest szansa że przed północą dojedziemy ;) :P A tak na serio to mi 9 odpowiada tylko rozumiem że wtedy bez zwiedzania po drodze i ciśniemy żwawo do celu? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolkan Opublikowano 23 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Jak nie będziesz prowadził to jest szansa że przed północą dojedziemy ;) :PA tak na serio to mi 9 odpowiada tylko rozumiem że wtedy bez zwiedzania po drodze i ciśniemy żwawo do celu? :)Nocne winkle w Czechach były całkiem.... ekscytujące :biggrin: poza tym byliśmy przed północą :tongue: Cytuj wieczny włóczęga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 23 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Niestety ja się nie pojawie z przyczyn czysto finansowych.Dopadły mnie w ostatnim tygodniu wydatki(duże) których nie planowałem :-( Sorki za zamieszanie i miłej zabawySzkoda Jeżyk, że nie jedziesz :sad: Jak dla mnie 9 to za wcześnie. Ruszę trochę później. Jak będziecie jechać po staremu czyli gierkówką przez Bełchatów Wieluń na Wrocław i Estrelka na stację benzynową co chwila zaglądać będzie, to Was dogonię :)Do Janek nie wjeżdżam 50-ką przelecę. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Estrella Opublikowano 23 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 i Estrelka na stację benzynową co chwila zaglądać będzie, to Was dogonię :) pozdroEj Peterek jakie co chwila? Przecież odkąd wiem że mam 6-ty bieg to muszę się tankować co 230-250km ;-) a raz nawet 300 na zbiorniku zrobilam :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiciaRepsol Opublikowano 23 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Jak nie będziesz prowadził to jest szansa że przed północą dojedziemy ;) :PA tak na serio to mi 9 odpowiada tylko rozumiem że wtedy bez zwiedzania po drodze i ciśniemy żwawo do celu? :)Mi godz. 9.00 również odpowiada :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaq_ Opublikowano 24 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Dziewiąta dziewiątą.... ale pogoda to mnie dziś przeraziła - miałem rano lód na szybach w samochodzie... :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Estrella Opublikowano 24 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Dziewiąta dziewiątą.... ale pogoda to mnie dziś przeraziła - miałem rano lód na szybach w samochodzie... :/ptaqu przecież Ty do pracy wychodzisz w środku nocy ;) zapowiadają że w piątek o 9 ma być cieplej... o jakieś 8-9 st :huh: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 24 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Nie ściemniajcie!! :angry: Na ICM pokazują pogodę bez deszczu i na plusie.Ubrać się nie umiecie? ;) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolkan Opublikowano 24 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Dziewiąta dziewiątą.... ale pogoda to mnie dziś przeraziła - miałem rano lód na szybach w samochodzie... :/Miałem to samo o 6,30 dwa stopnie ciepła,a na dziewiątą to o 7,30 trza wyjechać.... czas załączyć grzane manetki :rolleyes: Cytuj wieczny włóczęga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 24 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Nie ściemniajcie!! :angry: Na ICM pokazują pogodę bez deszczu i na plusie.Ubrać się nie umiecie? ;) pozdroGdzie na plusie, tam na plusie, ja to widzę że rano ponuro a potem ma się rozjaśniać.OKiej, mam drugą wersję na "gorszą" pogodę. Mój osobisty brachol jest w bractwie rycerskim i będą się naparzać w tą sobotę na zamku w Bolkowie, i to tak raczej później (po 10-11) niż wcześniej. Jakby pogoda była w plecy to może odczekać chwilę i pojechać na zamek? Trasę do i z można zrobić tak żeby całkiem nudna nie była... Nie gniewajcie się, ale ja pamiętam to spotkanie jak mieliśmy wycof ze Szklarskiej bo po prostu było nieładnie..... No nic, zobaczymy.... :) Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolkan Opublikowano 25 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Czy grupa stołeczna miałaby ochotę na mały skok w bok, czy raczej nie? Cytuj wieczny włóczęga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiciaRepsol Opublikowano 25 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Czy grupa stołeczna miałaby ochotę na mały skok w bok, czy raczej nie?Hym...zależy co masz na myśli :rolleyes: wszystko jest do obgadania...myślę, że jak się rano spotkamy, to możemy ustalić :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 25 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Wygląda na to że mamy szczęście.. ICM mówi że będzie w miarę ładnie :) i powyżej 10 stopni... :) Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdBar Opublikowano 25 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 hej, do ostatniej chwili walczyłem, niestety odpadam, ale jestem z Wami duchem i cieszę się Waszym szczęściem :) .. wyszedłem z roboty dopiero.. jutro powtórka.. to los wyrobnika taki.. Dozo następnym razem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi