KiciaRepsol Opublikowano 21 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 (edytowane) 1. Jeżyk - podłoga :-)2. AdBar - podłoga od ściany :)3. Estrella - łóżko :P4. Aftys - łóżko z baldachimem, masażystką i lodówką obok na browca ;p5. Estrella - łóżko :P może być - modek6. Peterek - tradycyjnie podłoga, pewnie znowu przy zmywarce :)7. matata(100%obecności) i anja(?? trwają negocjacje :rolleyes: )8. sprite11- Estrella - łóżko :P może być - modek, może się wcisnę :P nie jestem wybredny ;)9. Sadek i Monia - karimata :)10.Binia+Zielas- pensjonat borowik, bo przy zmywarce śpię w domu :)11 Pirania- pensjonat borowik, Zielas nie dopisał, że ma wózek boczny to się zabiore12 ravversys - pensjonat borowik13 łukasz - pensjonat borowik14 rosa - pensjonat borowik15. Ludwicjusz i Sami - domek, podłoga?16. Nologin17. ptaq_ - tam gdzie mi gospodarze karzą ;)18. Kicia - podłoga jest git, byleście mnie przygarnęli - Peterek tak Was reklamował, że nie daruję sobię jak nie zobaczę :)A tak ogólnie to Agnieszka jestem z okolic Warszawy :) Edytowane 21 Września 2014 przez KiciaRepsol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 21 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Czyżby było na biało? :biggrin: http://www.rmf24.pl/ciekawostki/news-prognozy-pogody-mowa-nawet-o-sniegu,nId,1502299?utm_source=facebook&utm_medium=feed&utm_campaign=FacebookHN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolkan Opublikowano 21 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 O ile pamiętam, zawsze tradycyjnie coś tam kapnęło :rolleyes: Cytuj wieczny włóczęga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravversys Opublikowano 21 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Można pogodę śledzić na yr.no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 22 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 kurde, peterek, aleś temat zarzucił....no tutaj, wygląda niezbyt muszę stwierdzić.... :( http://tvnmeteo.tvn24.pl/pogoda/jelenia-gora,12135/dlugoterminowa,1/http://www.twojapogoda.pl/polska/dolnoslaskie/jelenia-gora/16dniowahttp://www.yr.no/place/Poland/Lower_Silesia/Jelenia_G%C3%B3ra/long.html no nie wiem.... znaczy wiecie, zawsze jesteście mile widziani, ale się katować w deszczu... no cóż... to chyba krótka traska.... Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolkan Opublikowano 22 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 To tylko prognozy, a może być różnie, nie ma co się stresować.... Cytuj wieczny włóczęga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaq_ Opublikowano 22 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Gdyby pogoda jednak okazała się znośna, można jeszcze roważyć od dawna odkładaną opcję wycieczki do pekelnych Dołów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielas Opublikowano 22 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 No to my już wróciliśmy, tak szybko byliśmy, ze bubery nawet nie zauważyli że byliśmy 😄 a tak na poważnie młody ma zapalenie płuc i przed sobą 5 dni w szpitalu z mamusia😭. Mam nadzieję, że na XSSSJ się zalapiemy. Bawcie się ładnie i parę winkielków za zielasów proszę zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirania10 Opublikowano 22 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 W takim razie skąd i o której wylatuje grupa bydgoska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadek Opublikowano 22 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Ojojoj, impreza się szykuje na całego. Prognoza rzeczywiście na razie straszy, ale zobaczymy w czwartek-piątek (jak będzie miało być w weekend tak jak w Warszawie dziś rano...to ja nie wiem czy się skuszę), bo teraz to wróżenie z fusów. Podtrzymuję wyjazd z Warszawy koło 16.00 (Kabaty) - będę leciał A2, a potem przez Sieradz, prędkość raczej średnia wyższa kiela 120-140 km/h. Pozdrowienia, Sadki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luke90 Opublikowano 23 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Pirania my wyjeżdżamy z bydzi około 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Estrella Opublikowano 23 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 prognozy nie są takie tragiczne... bywało gorzej :Pwycieczka za Walbrzych mi się podoba, każda inna też ;)urlop wypisany... pozostaje z niecierpliwością przebierać nóżkami. Warszafka a my jak się umawiamy? - miejsce tradycyjnie a godzina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jezyk Opublikowano 23 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Niestety ja się nie pojawie z przyczyn czysto finansowych.Dopadły mnie w ostatnim tygodniu wydatki(duże) których nie planowałem :-( Sorki za zamieszanie i miłej zabawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprite11 Opublikowano 23 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Warszafka, gdzie i o której wyjazd ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiciaRepsol Opublikowano 23 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Warszafka, gdzie i o której wyjazd ?Mam nadzieję, że mnie przygarniecie, bo jak sama pojadę, to na 100% zabłądzę :huh: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi