Buber Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Aftys, ale ty to musisz mieć niezłą pojemność przyczepki do swojego moto że pomieści i łóżko, i masażystkę.... :P Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 E,, no masazystke worze zazwyczaj na plecaku, z łóżka mogę zrezygnować ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modek Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 1. Jeżyk - podłoga :-)2. AdBar - podłoga od ściany :)3. Estrella - łóżko :P4. Aftys - łóżko z baldachimem, masażystką i lodówką obok na browca ;p5. Estrella - łóżko :P może być - modek Cytuj http://www.bikepics.com/members/modek/w sprawie pochówku, to zaczynam mieć zdanie zbliżone do koncepcji qurim`aa być może nawet zacznę chodzić z gołą dupą, żeby mogli całować za życiahttp://rpmauto.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Uff, trafiłem z hasłem... bo ostatnio tu nie zaglądam: 1. Jeżyk - podłoga :-)2. AdBar - podłoga od ściany :)3. Estrella - łóżko :P4. Aftys - łóżko z baldachimem, masażystką i lodówką obok na browca ;p5. Estrella - łóżko :P może być - modek6. Peterek - tradycyjnie podłoga, pewnie znowu przy zmywarce :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matata Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 1. Jeżyk - podłoga :-)2. AdBar - podłoga od ściany :)3. Estrella - łóżko :P4. Aftys - łóżko z baldachimem, masażystką i lodówką obok na browca ;p5. Estrella - łóżko :P może być - modek6. Peterek - tradycyjnie podłoga, pewnie znowu przy zmywarce :)7. matata(100%obecności) i anja(?? trwają negocjacje :rolleyes: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprite11 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 1. Jeżyk - podłoga :-)2. AdBar - podłoga od ściany :)3. Estrella - łóżko :P4. Aftys - łóżko z baldachimem, masażystką i lodówką obok na browca ;p5. Estrella - łóżko :P może być - modek6. Peterek - tradycyjnie podłoga, pewnie znowu przy zmywarce :)7. matata(100%obecności) i anja(?? trwają negocjacje :rolleyes: )8. sprite11- Estrella - łóżko :P może być - modek, może się wcisnę :P nie jestem wybredny ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 No i ja będę na 95 %.Mam akurat wolny ostatni likend września. Jak czas pozwoli to cos napędzę bąbelkowego ;p (procentowego-zeby młodzieży nie gorszyc) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadek Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Były rowery będą motory. Do zobaczenia w Jagniątkowie.Od razu w kwestiach logistycznych - wyjeżdżam z Warszawy ok. 16.00 (plan! może w tego wyjść 18.00) w piątek, więc jeśli ktoś też będzie jechał ze stolicy po pracy, to możemy jechać razem. 1. Jeżyk - podłoga :-)2. AdBar - podłoga od ściany :)3. Estrella - łóżko :P4. Aftys - łóżko z baldachimem, masażystką i lodówką obok na browca ;p5. Estrella - łóżko :P może być - modek6. Peterek - tradycyjnie podłoga, pewnie znowu przy zmywarce :)7. matata(100%obecności) i anja(?? trwają negocjacje :rolleyes: )8. sprite11- Estrella - łóżko :P może być - modek, może się wcisnę :P nie jestem wybredny ;)9. Sadek i Monia - karimata :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprite11 Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 (edytowane) Sadek grupa warszawska wyrusza (jak to bywało wcześniej) w piątek o 8-9-tej zwiedzamy po drodze i na spokojnie meldujemy się w Jagniątkowie. Było by miło gdybyś z Monią załatwił wolne na piątek. P.S. Bydzia co z Wami wpisywać się na listę, brać przykład z mataty ! Edytowane 30 Sierpnia 2014 przez sprite11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras69 Opublikowano 1 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 spoko, spoko, -negocjujemy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosa Opublikowano 4 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 Siemka wszystkim! Meldujemy się Sprite! Chcę Was zobaczyć, lecz jeszcze nie jestem pewien czy będę mógł przyjechać. Możliwe, że podłączy się ze mną mój sympatyczny kolega, który oczywiście musi się tu zalogować i przywitać. W razie co to nie zajmujemy wam miejsca, tylko prześpimy się obok w Borowiku. Mam nadzieję,że dozo!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravversys Opublikowano 8 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 WITAM WSZYSTKICH ! ZALOGOWAŁEM SIĘ . NA MOIM CZARNYM VERSYSIE RAZEM Z ROSĄ PRZEJECHALIŚMY MNÓSTWO KILOMETRÓW.NIEZAPOMNIANE CHWILE. DLATEGO JEST DUŻE PARCIE NA WYJAZD DO UROCZEGO ZAKĄTKA JAKIM JEST JAGNIĄTKÓW NA SPOTKANIE SSSJ. MYŚLĘ ŻE WSZYSTKO WYJDZIE I SIĘ SPOTKAMY. JEST JESZCZE JEDEN ZAWODNIK Z BYDZI KTÓRY CHCE DOŁĄCZYĆ DO EKIPY. JEŻDŻIMY RAZEM. TO TWARDA SZTUKA. MOCNO TRZYMA SIĘ W SIODLE. MA SIĘ ZALOGOWAĆ I PRZYWITAĆ. NARKA I DO ZOBACZENIA W GÓRACH. RAV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major87 Opublikowano 8 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Cholera, ja uwielbiam takie imprezy. Szkoda ze mnie nie bedzie... Udanej zabawy! Cytuj "Suzuki maj motór maj lajf"En-125 2a '05 | GPZ500S '89 | Bandit 600N '97 | ZX-6R '96 | En-125 2a '05 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luke90 Opublikowano 8 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Witam,Od niedawna jeżdżę na Kawasaki Er-6n 650, jak wspomniał rawersys jeździmy razem po bydgoskich okolicach, jeżdżę również po Warszawce, więc jeśli ktoś chciałby razem pośmigać to z chęcią się ugadam.Byłoby dobrze się zapoznać także z chęcią piszę się na wyjazd ! Już gadałem z Rosą i Rawersys i co do noclegu jak pisał Rosa to sobie ogarniemy.Pozdrawiam i mam nadzieje się widzimy ;) Łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirania10 Opublikowano 11 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 No to z Bydzi szykuje się niezła ekipa :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi