Mac_pl Opublikowano 6 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 (edytowane) Witam, Mam problem z motorem od jakiegos czasu tzn zaczyna tracic sie olej po konsultacji z mechanikiem stwierdził ze uszczelniacze na zaworach tak wiec zostały one wymienione wraz z innymi uszczelkami co do tłoku to powiedział ze jest w dobrym stanie i nie powinno to byc przyczyna ze bierze olej... po odebraniu motoru po 3 jazdach pojawił sie ten sam problem ze znowu znika olej i nie wiem co z tym zrobic czy on cos nie tak poskłądał czy tłok prosi sie juz o wymiane. Dodam ze moto kopci i na jakies 5-6h jazdy potrafi 300-400 ml zjesc.CZekam na jakies informacjeDziekuje Pozdrawiam. Edytowane 6 Czerwca 2014 przez Mac_pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 6 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 Chłopie, napisz to po Polsku... Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati_mot Opublikowano 6 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 Dodam ze moto kopci i na jakies 5-6h jazdy potrafi 300-400 ml zjesc.Nie wiem o jakie moto Ci chodzi. O to co w opisie? Jak tak to bierze jak 2-suw. Góra uszczelniona,a dół? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIKOWSKI Opublikowano 7 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 Na 90 % tłok do wymiany-miałem podobny problem Nie wiem o jakie moto Ci chodzi. O to co w opisie? Jak tak to bierze jak 2-suw. Góra uszczelniona,a dół? To jest 4T Cytuj Nie sztuką jest się rozpędzić.Sztuką jest wyhamować! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi