nowytzrdt Opublikowano 29 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 (edytowane) Siema.Jest pytanie mam mozliwośc kupienia cylindra na nicasilu ale na selekcji D. Ile tłoków jest on w stanie przelatać?Na selekcji A słyszałem o 4, a na D??mowa o dwusuwie Edytowane 29 Maja 2014 przez nowytzrdt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 29 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 pomierzyć i się okaże czy jeszcze wyda Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowytzrdt Opublikowano 2 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 ok ,dzięki za odpowiedź narazie odpuszczam bo moje przypuszczenia były błędne podregulowałem trochę zawór i moto zapiernicza, wkręca się idealnie, nie przegrzewa się więc cylinder w moim jest chyba GIT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi