Wachu Opublikowano 21 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Przepisy przepisami, a prawda jest taka, że jeżeli szkoła robi kursy na Am, A1, A2 i A, to wiadomo że nie posadzi od razu człowieka, który nie miał nigdy styczności z motocyklem na 600cm3 jak to ustawodawca przewidział, bo chodzi o bezpieczeństwo kursanta ( no a pewnie przeciętny instruktor bardziej się obawia skasowania sprzętu, na jedno wychodzi.) Przynajmniej jest tak u mnie w okolicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evon Opublikowano 21 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Mieszkam widać w dziwnej okolicy :) W garażu stały wszystkie pojemności. Padło sakramentalne pytanie czy kiedyś na czym jeździłem. Odpowiedziałem zgodnie z prawdą że wiele lat temu na Simsonie. Ok. Bierz pan Gladiusa.Też sądziłem że zacznę od mniejszych pojemności ale uznałem ze nie ja tu jestem instruktorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi