Skocz do zawartości

Najlepszy olej syntetyczny do 2t ??

trajka66
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

olej husqvarny jest bardzo dobry. używałem go w poprzednim moto. oczywiscie full syntetyk i w bardzo dobrze pomyslanej butelce bo był specjalny osobny pojemnik do którego po naciśnięciu butelki wlewała się dawka oleju potrzebna na 5 litrów benzyny w stosumku 1:50

temat jest o najlepszych olejach do 2t a ty wyskakujesz z jakims statoil. Juz sama nazwa 'polysntetyk' mowi za siebie. Nie badz smieszny

Przyzna szczerze że nierozumiem twojego postu..... nazwa 2t mówi że to jest olej do 2 sówa i wcale niwiadomo czy to jest olej mineralny czy półsyntetyczny, więc dodałem że to jest półsyntetyk

do dozownika polecam ORLEN 2t polsyntetyczny' date=' [/quote']

Chodzi ci o ten za około 13zł/l ??? jeżeli chodzi ci oten to jest kicha totalna... raz kupiłem taki olej do ogarka i powiedziałem że już nigdy w życiu.... nie mogłem go wymieszać tak żeby moto niekopciło!! moto ciągle zażużlało świece i niechciało iść!! niepolecam tego oleju...

temat jest o najlepszych olejach do 2t a ty wyskakujesz z jakims statoil. Juz sama nazwa 'polysntetyk' mowi za siebie. Nie badz smieszny

Przyzna szczerze że nierozumiem twojego postu..... nazwa 2t mówi że to jest olej do 2 sówa i wcale niwiadomo czy to jest olej mineralny czy półsyntetyczny' date=' więc dodałem że to jest półsyntetyk[/quote']

chodzi o to ze olej polsyntetyczny nie moze byc lepszy od syntetycznego. Tym bardziej statoil :)

Przyzna szczerze że nierozumiem twojego postu..... nazwa 2t mówi że to jest olej do 2 sówa i wcale niwiadomo czy to jest olej mineralny czy półsyntetyczny, więc dodałem że to jest półsyntetyk

przeczytaj temat:

Najlepszy olej syntetyczny do 2t ??