bols2 Opublikowano 29 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2004 Kurde ale mi chodzi o olej do skrzyni ,i dalej nie wiem co wybrac ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 29 Września 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2004 Do skrzyni w 2 T tylko i wylacznie Motul specjalnie dla sprzęgieł mokrych w dwusuwach : http://www.sklep.larsson.com.pl/?a=showman...&l=50&uid=&sid= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GT 80 Opublikowano 29 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2004 powinien wystarczyć olej mineralny jakiejś znanej firmy....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karzeł Opublikowano 30 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2004 ja słyszałem ze huqsvarna (jak to sie pisze??) jest dobry ale nie iwem czy do dozownika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 30 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2004 olej husqvarny jest bardzo dobry. używałem go w poprzednim moto. oczywiscie full syntetyk i w bardzo dobrze pomyslanej butelce bo był specjalny osobny pojemnik do którego po naciśnięciu butelki wlewała się dawka oleju potrzebna na 5 litrów benzyny w stosumku 1:50 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karzeł Opublikowano 30 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2004 a jak z ceną huqsvarny?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 30 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2004 nie wiem jak z ceną. mozna kupic tylko w sklepie husqvarny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 1 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2004 Statoil 2T półsyntetyk 25zł/l temat jest o najlepszych olejach do 2t a ty wyskakujesz z jakims statoil. Juz sama nazwa 'polysntetyk' mowi za siebie. Nie badz smieszny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 1 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2004 Shell Advence 2T Sintetik jeździłęm na nim MTXsem i do DT też go leje i jeszcze nigdy mnie nie zawiódł kosztuje 30-35zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GT 80 Opublikowano 4 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2004 temat jest o najlepszych olejach do 2t a ty wyskakujesz z jakims statoil. Juz sama nazwa 'polysntetyk' mowi za siebie. Nie badz smieszny Przyzna szczerze że nierozumiem twojego postu..... nazwa 2t mówi że to jest olej do 2 sówa i wcale niwiadomo czy to jest olej mineralny czy półsyntetyczny, więc dodałem że to jest półsyntetyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GT 80 Opublikowano 4 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2004 do dozownika polecam ORLEN 2t polsyntetyczny' date=' [/quote'] Chodzi ci o ten za około 13zł/l ??? jeżeli chodzi ci oten to jest kicha totalna... raz kupiłem taki olej do ogarka i powiedziałem że już nigdy w życiu.... nie mogłem go wymieszać tak żeby moto niekopciło!! moto ciągle zażużlało świece i niechciało iść!! niepolecam tego oleju... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 4 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2004 temat jest o najlepszych olejach do 2t a ty wyskakujesz z jakims statoil. Juz sama nazwa 'polysntetyk' mowi za siebie. Nie badz smieszny Przyzna szczerze że nierozumiem twojego postu..... nazwa 2t mówi że to jest olej do 2 sówa i wcale niwiadomo czy to jest olej mineralny czy półsyntetyczny' date=' więc dodałem że to jest półsyntetyk[/quote'] chodzi o to ze olej polsyntetyczny nie moze byc lepszy od syntetycznego. Tym bardziej statoil :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GT 80 Opublikowano 4 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2004 Przyznam się szczerze że niewiedziałem że olej husquarny jest synteyczny w pełni........... Ale statoil 2 nie jest zły :):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 4 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2004 Przyzna szczerze że nierozumiem twojego postu..... nazwa 2t mówi że to jest olej do 2 sówa i wcale niwiadomo czy to jest olej mineralny czy półsyntetyczny, więc dodałem że to jest półsyntetykprzeczytaj temat:Najlepszy olej syntetyczny do 2t ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GT 80 Opublikowano 4 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2004 ademie87. to nie było pytanie do ciebie tylko do rożka.. jakbyś przeczytał wszystko to byś wiedział że sprawa jest juz wyjaśniona. czytaj wszysko po kolei a nie urywkami..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi