samolot Opublikowano 21 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Jakiś czas temu jechałem swoim seatem w upał i przestał mi działać wentylator (nie mam klimy w swoim aucie). Otworzyłem więc skrzynkę z bezpiecznikami i wypiąłem z innego miejsca bezpiecznik i wstawiłem w miejsce tego przepalonego bezpiecznika odpowiadającego za funkcjonowanie wentylatora. Parę razy robiłem takie "cuda" i teraz nie wiem w jakim miejscu jaki bezpiecznik (ile Amper) powinien siedzieć, Mam tylko karteczkę z rozpiską, za co odpowiadają konkretne bezpieczniki (ich rozmieszenie w skrzynce), natomiast nie wiem jaki ma być ich amperaż. Skąd mam wziąć tą informację? Cytuj Komar 2320 > WSK 125 > CBR 600F2 > CBR F4I SPORT > Kymco Active > YBR 125 > CBR 600RR PC 40 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamikazemario Opublikowano 21 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Z instrukcji obsługi? Od wujka google? Opcji jest kilka.Tabela dla starszych aut grupy VW. Może to taka sama skrzynka jak u Ciebie. Nie podałeś rocznika samochodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samolot Opublikowano 26 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Rocznik 2003 mojego seata. Co wpisałeś w google: fuse identyfication? Cytuj Komar 2320 > WSK 125 > CBR 600F2 > CBR F4I SPORT > Kymco Active > YBR 125 > CBR 600RR PC 40 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamikazemario Opublikowano 26 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Rocznik 2003 mojego seata. Co wpisałeś w google: fuse identyfication?np. fuse box cordoba 1.4 tu masz jeszcze wątek, może Ci się przyda: http://www.klubseatibiza.pl/forum/elektry-elektronika/lista-bezpiecznikow-ibiza-cordoba-t44359.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi