PiaggioZIP Posted May 18, 2014 Share Posted May 18, 2014 Witam mam pytanie odnośnie Piaggio zip i nrg Ponieważ posiam skuter "Piaggio Zip II" i jego v-max wynosi 45 km chcem sobie kupić do niego przełożenia i wydech co mi da v-max 90 km. Ale mam problem z przełożeniami ponieważ chcem kupić przełożenia (sportowe bez blokady) od skutera "Piaggio NRG mc3"i nie jestem pewien czy będą one dobre.Prosze o radę z góry Dzięki :biggrin: :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
koroviov Posted May 18, 2014 Share Posted May 18, 2014 Masz tam silnik 4-suwowy. Jedyny tunning to mocniejsze odepchnięcie się nogą. Nie zrobisz z niego odrzutowca. o 90 km/h możesz zapomnieć. Nie na tym silniku. Quote "Leję na fałki i śmierdzące cwajtakty" Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiaggioZIP Posted May 18, 2014 Author Share Posted May 18, 2014 pójdzie tyle bo kumpel mi mówi a on ogarnia i będę miał wydech leovince co daje +10 km. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
koroviov Posted May 18, 2014 Share Posted May 18, 2014 Życzę szczęścia. Mimo, że bardzo wątpię. Quote "Leję na fałki i śmierdzące cwajtakty" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts