Qadrat Opublikowano 17 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 Motocykl to BMW F650, 1995r. Podczas pracy na wolnych obrotach słychać lekkie szumy z okolic sprzęgła. Po wciśnięciu sprzęgła te odgłosy cichną. Sprzęgło działa poprawnie, nie ślizga się, nie szarpie przy ruszaniu, bierze w odpowiednim momencie.Martwić się tym i działać coś czy dać sobie spokój? Nie są to jakieś głośne odgłosy, mi w niczym nie przeszkadzają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 17 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 8/10 motocykli tak malej paliwo, jeździj Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigboykr Opublikowano 17 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 Posłuchaj sobie kiedyś dowolnego ktm'a. jak tam nie napitala to znaczy, że kosza nie ma ;) Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka Cytuj http://bigboykr.blogspot.com/ się powoli uzupełnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qadrat Opublikowano 18 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 Dziękuję za odpowiedzi :)Jak na razie to miałem do czynienia z XJ600 (tam kosz nie dzwonił - tam kosz grechotał i walił głośniej niż silnik, ale te modele tak miały) oraz RF900 - w nim kosza nie było słychać i tak trochę z tym BMW mnie zaniepokoiło. Ale uspokoiliście mnie, jeszcze raz dziękuję :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi