Nagaroth Opublikowano 17 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 nie wiem, ja bym nie brał w ciemno takich rzeczy. To nie motorynka, chyba że faktycznie oryginalne porządne części. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hondacr1252001 Opublikowano 17 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 dla kolegi łancuch i zebatki bez paragonu zamówił, to 100 zł mniej zapłacił , a łancuch bezoringiwy czy jakos tak ;p dida bodajrzE? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IZO Opublikowano 19 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 (edytowane) Jezusie, wy to na tej tulei chcecie składać? a co do gwintów to obczaj helicoil kit Edytowane 19 Lipca 2014 przez IZO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hondacr1252001 Opublikowano 20 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 a co w tej tuleji jest nie tak? przydałoby się ją wymienić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IZO Opublikowano 20 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 Jak to ktoś kiedyś napisał... zdarta jak stopy pielgrzyma :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hondacr1252001 Opublikowano 20 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 ok :D dziękuje za informacje, zrobię wpierw dół silnika, potem wysle cylinder do tulejowania z dobrem i kupnem tłoka ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IZO Opublikowano 22 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 Trzymam kciuki żeby wkońcu się udało i pytaj w razie wątpliwości bo szkoda kolejnej kasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crovcia Opublikowano 26 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 (edytowane) To czemu mi się zatarła przez to, że lałem mniej oleju? Docierałeś kiedyś 125 2t full'a? Ja naprawdę nie wiem jak wy to robicie, że tuleje na 1:40 docieracie.Chłopie jakiś pech, ja w kawie 250tce po założeniu dałem miesza nie 1:45 na początku dla zasady z 3-5 km tak na luzie po tym odstępie petarda i ma lecieć. Jedynie co to troche częstsze przerwy zeby dychnal i jakos nie zatarlem xp Edytowane 26 Lipca 2014 przez Crovcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hondacr1252001 Opublikowano 28 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 panowie, doradzcie. bo do tej pory z mechanikiem nie mam konatku, bo wyjechal bez mojej wiedze -.- lepiej dla mnie bedzie zrobic ta honde i jezdzic nia , czy sprzedac ja w takim stanie jakim jest ? nie naleze do tych co od razu zrobiliby caly motor, na taka inwestycje "z dnia na dzien" mnie nie stac. za motor dałem 5300, pierwszego dnia stana, nawet godziny nie pojezdzilem. sprzedam ta honde po takiej histroi najmarniej za 4000 tysiace? nie chce walić w chu*a na aukcji. co jest do wymany, to co wiem, to napisze. czyli tuleja tłok i coś na wale/wał . tarcze sprzegła + łanuch, zębatki zdrowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IZO Opublikowano 28 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 sprzedasz tego kupisz kolejny i będzie cię czekać dokładnie to samo :D weź już zrób sobie ten sprzęt raz a porządnie bo nie wierze że kupisz coś w stanie nie do remontu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 28 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Ja bym sprzedał i kupił dt125 bo z tego co widzę to po prostu nie stać cię na serwis takiego sprzętu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IZO Opublikowano 28 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Ja bym sprzedał i kupił dt125 bo z tego co widzę to po prostu nie stać cię na serwis takiego sprzętu. No twoja rada jest lepsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nagaroth Opublikowano 28 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Nikt nie kupi tego za 4k niestety. Ludzie patrzą na to ze to jezdzi i wygląda, nie na stan techniczny. Przynajmniej w wiekszosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hondacr1252001 Opublikowano 28 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 kurcze pieprzony mechanik.. musial wyjehac.. a tak bym juz wiedzial co do wymiany ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi