hondacr1252001 Opublikowano 6 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Witam. tak jak w temacie. jak docierać silnik po wymianie korby, tłoka, i szlifie cylindra(tuleji). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanio50 Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 (edytowane) takich tematów na necie to chyb już z miliard było.... wystarczy poszukac Edytowane 7 Maja 2014 przez stanio50 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hondacr1252001 Opublikowano 7 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 a może nie moge znaleść? i chce uzyskać odpowiedz tutaj? twoja odpowiedz do mojego tematu wogole nie ma sensu. wiec po co sie udzielasz ? a może nie moge znaleść? i chce uzyskać odpowiedz tutaj? twoja odpowiedz do mojego tematu w ogóle nie ma sensu. wiec po co sie udzielasz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek1281 Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 http://forum.motocyklistow.pl/index.php?app=core&module=search&do=search&fromMainBar=1lubhttp://forum.motocyklistow.pl/index.php/topic/40287-jak-docierac-nowy-motor/zresztą mod i tak powinien skasować ten temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hondacr1252001 Opublikowano 7 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 baranie pytałem o motor 2t. a nie caly temat o 4t -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanio50 Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Niebywałe jak trudno wpisać w google "docieranie 2t", "jak docierać 2t" itp. BTW: nie obrażaj innych, nikt tu nie jest baranem, a co ważniejsze tobie nikt nie ubliża wiec opanuj emocje (idź się wyżyj na motorze czy coś...). zresztą mod i tak powinien skasować ten temat. popieram. takich tematów już było wiele, rozumiem ze łatwiej założyć nowy temat niż poszperać i poszukać informacji, ale trochę chęci i inicjatywy własnej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi