Majkelinus Opublikowano 6 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 (edytowane) Mam pewien problem.Peugeot Jet Force słabo odpala na nowym a akumulatorze jak by coś blokowała a później dziwny dźwięk, takie jak by zgrzytanie zębów lub łożyska w silniku . Ktoś wie co to może być?Dodam iż silnik jets po wymianie cylindra na po 70cc polini, zrobione 100km na dotarciu.Dżwiek zaczał mi sie robić kilka kilometrów temu .Ktoś wie co to może być?Nagrałem 2 filmiki aby mozna było się przysłuchać temu, taki jaky łozysko latało ale nie jestem pewien. https://www.youtube.com/channel/UCjCxIeaygjCCG8jdxN5oPNQ Edytowane 6 Maja 2014 przez Majkelinus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drbig800 Opublikowano 6 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 nie zaciał ci sie czasami bendix od rozrusznika i kreci sie razem z silnikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamikazemario Opublikowano 6 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Też stawiam na rozrusznik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkelinus Opublikowano 6 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 (edytowane) A jak bym miał sprawdzić czy to jest rozrusznik? Edytowane 6 Maja 2014 przez Majkelinus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi