Klas500 Opublikowano 2 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 To prawda choć miałem kiedyś komara który był najszybszy w okolicy.Po pewnym czasie użytkowania , gdy zdjąłem cylinder , okazało się że ktoś założył rzemieślniczy tłok strzałką do tyłu.Nie przeszkodziło mu to w prawidłowej pracy i nic złego się nie działo :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shalashaska Opublikowano 2 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 No pewnie zamki mijały się z oknami. Ja teraz remontuje Pegaza :P Cytuj Forum Volvo V40 S40 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dardes Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Jeśli mieszanka wpada na ostrze strzałki to się zawsze lepiej wymiesza :biggrin: wiec uzyskujemy szybsza przesuwanie się czoła połmienia detonacyjnego :biggrin: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi