LORD VADER Opublikowano 20 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 Wyjmij smartfon z prawej kieszeni albo zawies na środku na klacie :laugh: Cytuj Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 21 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Zwiększ napięcie wstępne sprężyn przednich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 21 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Tak też uczynię, oraz zmierzę tę cholerną zbieżność. Chroniczny brak czasu... Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 25 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Napięcie wstępne wkręcone i bez zmian. Naciąg łańcucha symetrycznie według znaków na wahaczu i tylne koło względem przedniego zbieżne.Rozbiorę obie lagi, wleję nowy olej i skręcę ponownie, gdzieś musi być przyczyna :/ Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Archocentrus Opublikowano 18 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 W dniu 3.05.2014 o 16:59, Vatzeque napisał: Bimbaku, motocykl ściąga ciągle, nie tylko przy hamowaniu. Kołem nikt nie rzucał, ponieważ byłem przy wymianie, a robił to zaufany kolega. Jak tylko znajdę czas, to w ciągu paru dni zabiorę się za to i poinformuję o wyniku. Witam, wiem że temat stary, ale mam podobny problem, pytanie czy sprawa wyjaśniona co było przyczyną ściągania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi