modoc98 Posted April 27, 2014 Share Posted April 27, 2014 Witam. Jaki powinien byc średni koszt przeprowadzenia synchronizacji/regulacji gaznikow do Hondy cbf600 2005 w warsztacie? Dzieki z góry Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jeszua Posted April 27, 2014 Share Posted April 27, 2014 powinien być zgodny z wynikiem działania matematycznego: podziału sumy cen tej usługi przez liczbę uzyskanych cen jednostkowych jeśli szukasz cenników warszatatów - polecam dowolną uznawaną wyszukiwarkę internetowąjsz Quote „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Link to comment Share on other sites More sharing options...
modoc98 Posted April 27, 2014 Author Share Posted April 27, 2014 Dzieki za przeniesienie tematu, mój błąd.Pytałem o opinie forumowiczów, a nie o jakies definicje o których pisał kolega wyżej.Liczę na posty odpowiadające na moje pytanie, dziękuje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jeszua Posted April 27, 2014 Share Posted April 27, 2014 brak samodzielności jest uleczalny. kpiną i dobrym przykładem, więc teraz to drugie http://www.hrg.pl/index.php?go=cennik_uslug przykładowy cennikjsz Quote „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts