modoc98 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Witam. Jaki powinien byc średni koszt przeprowadzenia synchronizacji/regulacji gaznikow do Hondy cbf600 2005 w warsztacie? Dzieki z góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 powinien być zgodny z wynikiem działania matematycznego: podziału sumy cen tej usługi przez liczbę uzyskanych cen jednostkowych jeśli szukasz cenników warszatatów - polecam dowolną uznawaną wyszukiwarkę internetowąjsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modoc98 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Dzieki za przeniesienie tematu, mój błąd.Pytałem o opinie forumowiczów, a nie o jakies definicje o których pisał kolega wyżej.Liczę na posty odpowiadające na moje pytanie, dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 brak samodzielności jest uleczalny. kpiną i dobrym przykładem, więc teraz to drugie http://www.hrg.pl/index.php?go=cennik_uslug przykładowy cennikjsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi