Jacky Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 trzeba byc optymista :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madseahog Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 WitamKupiłem v-roda z wydechem BUB7 2in1. Brzmiał b. dobrze ale po godzinie jazdy bez zatyczek do uszu, głowa bolała :)) więc kupiłem małego db kilera u Kaliñskiego, wstawiłem w strumienicę (baffle) która była pusta w środku i dodatkowo owinąłem ją matą. Różnica jest wyraźna ale zejść poniżej 100 DB nie ma szans. Zdjęcia z montażu i filmik przed i po zmianach w wydechu wrzuciłem na naszą stronkę: MadSeaHogs.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tiger666 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 jak wyciszyc mivva xcona ? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacky Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 jeszcze raz wielkie dzieki dla kolegow za podpowiedzi i linki :)jak pisalem mam wydechy V&H, byly cholernie glosnie :sad: zdecydowalem sie i kupilem db killery u Kalinskiego, byly juz owiniete otulina ceramiczna, ale zamówilem na allegro dodatkowo welne do wydechow. Troche przy gruba byla ta welna, wiec ja rozerwalem na dwa ciensze platy i owinalem po wierzchu po otulinie ceramicznej. Wszystko zapakowalem w wydechy V&H i jest super :biggrin:Przejechalem ze 30-40 mil i spoko :cool: daje sie jezdzic, uszy nie puchna :) jest zdecydowana roznica w glosnoscidzieki i pozdrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro01 Opublikowano 11 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 HejSorki za późną odpowiedź, ale w końcu zdecydowałem się na oryginalne wyciszenia od V&H. Oryginalne też słyszałem, ale jednak wolę głośneijsze, coś pomiędzy oryginalnymi HD i niewygłuszonymi V&H. Przekonam się jak zamontuję, mam nadzieję że będzie OK.pozdrJarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavo v2 Opublikowano 12 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 HejSorki za późną odpowiedź, ale w końcu zdecydowałem się na oryginalne wyciszenia od V&H. Oryginalne też słyszałem, ale jednak wolę głośneijsze, coś pomiędzy oryginalnymi HD i niewygłuszonymi V&H. Przekonam się jak zamontuję, mam nadzieję że będzie OK.pozdrJarekwita siema pany mamy h-d przecież te dwa gary to musi grać rock and roll a jak za głośno to,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lech N Opublikowano 12 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 Grać to ok, ale drzeć "ryja" to co innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi