haku33 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Witam.Jako iż jestem nowym użytkownikiem chciałbym wszystkich przywitać !Otóż mam taki problem ,że mi nie chce odpalić Cagiva , rozrusznik kręci , iskra jest , przekręcam kluczyk zawór słychać taki odgłos "hry hry" .Nie odpala po rozebraniu silnika bo mi się ukruszył karter i musiałem zamówić nowy i rozbierać i na nowo złożyć .Przed rozebraniem ładnie odpalał wszystko bez problemów.Co robić?Proszę pisać porady.Bardzo proszę o pomoc, Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziuteek Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Wstrzyknij jej troche paliwa pod swiece i zobaczysz ze zagada, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haku33 Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Próbowałem wstrzykiwać połowe strzykawki pod świece i nic nie dało.Chcę jeszcze dodać ,że dmucha z tłumika.Jakieś pomysły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 tak, przeczytać poprzednie 334 tematy zaczynające się od "nie odpala"jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi