Lisu123 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Witam Wszystkich ! Mam taki problem z moją yamaszka :) A chodzi o to że zakupiłem ją 2 tyg temu i wszystko było z nią dobrze paliła od strzała aż do wczoraj, zalałem paliwo ( mieszanka 1:40 ) tak jak zawsze wszystko zrobilem kopnęłem odpaliła i zmuliło ją i zgasła i tak jeszcze raz i od tamtego czasu nie chce zapalić nieraz tylko jak ją kopie to z tłumika słychać taki głośny trzask jakby schodziło ciśnienie :) Nie mam pojęcia co to może być prosiłbym o szybką odp co może być powodem tg problemu :)Dodam jeszcze że czyściłem gaźnik i regulowałem i nic :)Z góry dzięki Pozdrawiam :)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Nie dubluj tematów poprosze. TT Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 wymień świece i od razu jedźim mniej pyka na jałowych tym lepiej Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanio50 Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 dokładnie tak, wymien świece na taka jaka powinna być i jazda, im mniej jałowych obrotów tym lepiej, wsiadasz kopiesz i od razu jedziesz, tylko nie odkręcaj od razu poczekaj aż silnik złapie temperaturę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 nic mu nie będzie jak odkręci, to jest 2T, dopiero jak złapie swoją temperaturę to wskoczy na obroty Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi