motomyszy Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Witam, mam zamiar skorzystać z dóbr technicznych XXI wieku i założyć w mojej firmie monitoring. Słyszałem, że Satis GPS jest bardzo dobry. Co o tym sądzicie? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Śmierdzi reklamą na kilometr... Pozdr.F. Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 polecamy uważne czytanie umów. windykowałem niezadowolonych klientów tego typu firmy, ładne kwiatki się tam rodziły mimo płacenia ciężkich pieniędzy za rzekome zabezpieczenie samochodów. potwierdziła koleżanka, która kiedyś w takiej pracowała...jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek Nawigator Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Racja, trzeba czytać każdą umowę. Są firmy, których praktyki są naganne, są też takie, których są wzorowe – ale naszym obowiązkiem jest zapoznanie się z czymś, co podpisujemy. Warto wiedzieć, że część firm ukrywa dodatkowe koszty właśnie w umowach. W momencie, gdy dostajemy ofertę, wszystko jest za złotówkę, pięknie i cudownie, a w umowie czyha na nas opłata za każde kiwnięcie palcem konsultanta czy instalatora. Czytać więc umowy i tyle, nie ma ratunku. Witam, mam zamiar skorzystać z dóbr technicznych XXI wieku i założyć w mojej firmie monitoring. Słyszałem, że Satis GPS jest bardzo dobry. Co o tym sądzicie? Pozdrawiam @Motomyszy, powiedz mi jaki jest sens montowania monitoringu GPS w firmie ze względu, jak to powiedziałeś „Wykorzystania dóbr technologicznych XXI wieku”? Za instalacją powinien iść konkretny powód – to narzędzie pracy, które umożliwi Ci ulepszenie procesów w firmie, obniżenie kosztów eksploatacyjnych, zabezpieczenia przed kradzieżą czy kontroli spalania paliwa. W sumie możesz kontrolować co chcesz, ale należy sprecyzować swoje potrzeby, co chcesz uzyskać z monitoringu i jak chcesz tym zarządzać. Jeżeli macie jakieś pytania, jesteście zainteresowani tematem monitoringu, to dajcie znać. Piona! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motomyszy Opublikowano 5 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Być może źle sformułowałem pytanie... Nie chciałem założyć monitoringu dla lansu, czy innych tego typu powódek. Chciałem między innymi zabezpieczyć firmę przed stratami ...i tak się stało. Mam Satisa i jak na razie wszystko fajnie śmiga, a ja mam oko na wszystko ;) Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 5 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 A moje podejrzenia są takie, że tym Satisem po prostu handlujesz albo pomagasz handlującemu. Pozdr.F. Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakers09 Opublikowano 5 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Nie tylko Twoje. Cytuj http://dl.dropbox.com/u/3682198/sigpic171271_1.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość benben Opublikowano 4 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 I co założyłeś ten monitoring? Jak się spisuje w praktyce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi