sasecka Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 (edytowane) witam szukalem po necie ale nic z tego. potrzebuje się dowiedzieć jakie są oryginalne zębatki w tdr 125 tzn. ilość zębów rozmiar na łańcuch . teraz mam oryginalną z tyłu z przodu 18 i dalej jest mocna ale nie szybka potrzebuje się dowiedzieć jakie przełożenie dać zeby była szybka i nie straciła na mocy!! jakie bym musiał kupić zębatki ??a i pytanie bo jak patrzyłem na odblokowanie tdr to piszą wywalić zwężkę i wybebeszyć tłumik czy to coś da ? Edytowane 13 Kwietnia 2014 przez sasecka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sasecka Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 jak w złym dziale prosze przenieść .odpowie ktoś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 co znaczy mocna a nie szybka ?kręci do czerwonego pola na ostatnim biegu ? zwężki możesz usunąć jeśli faktycznie są Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziuteek Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 witam szukalem po necie ale nic z tego. potrzebuje się dowiedzieć jakie są oryginalne zębatki w tdr 125 tzn. ilość zębów rozmiar na łańcuch . teraz mam oryginalną z tyłu z przodu 18 i dalej jest mocna ale nie szybka potrzebuje się dowiedzieć jakie przełożenie dać zeby była szybka i nie straciła na mocy!! jakie bym musiał kupić zębatki ??a i pytanie bo jak patrzyłem na odblokowanie tdr to piszą wywalić zwężkę i wybebeszyć tłumik czy to coś da ?Albo robisz zeby byla mocna i powolna, lub szybka i slaba, a najlepiej wyposrodkowac. Im mniejsza zebatka w przodzie tym silniejszy a wolnijejszy, im wieksza to na odwrot. Łańcuch prawdopodobnie 428 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sasecka Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 (edytowane) tak kręci do czerwonego na ostatnim biegu a prędkosć tylko 120km/h a już do przodu dałem większom 18 z i nie da sie wiekszej więc myślałem ze jak bym dał na tył jeszcze to by szybsza była . a tłumnik mogę wybebeszyć?? nie bd musiał regulować gaźnika lub coś ?a tak to jeszcze jak mogę taki motorek przyśpieszyć bo nie którzy piszą ze im nawet 160 km/h leci a mi jak szła 120 założyłem nowego tłoka wossnera szlif i inne tak dalej leci 120 tylko jest mocniejsza . Edytowane 16 Kwietnia 2014 przez sasecka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 no to załóz na tył mniejszą i po problemie Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sasecka Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 no to dlatego pytam jaki rozmiar łańcucha i ile zębów mniejszą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 te 3 zęby to spokojniea jaką masz teraz to nie napisałeś, najmniejsza bodajże 46Z, łańcuch 428 chyba że coś kombinowane Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sasecka Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 z tyłu mam oryginalną z przodu 18 i myślałęm dać do tyłu mniejsza a do przodu dać tą mniejszą co była i w tedy by była szybka i nie straciła na mocy tak ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 http://www.gearingcommander.com/ Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sasecka Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 (edytowane) ok . a jak ja tam wpisze swoje zębatki pokazuje taką prędkość ze ja jej jeszcze nie miałem .a co do tego tłumika zrobić pusty? bo wszędzie piszą zrobić końcówkę przelotową .a można było by prosić o link do jakiejś zębatki? Edytowane 19 Kwietnia 2014 przez sasecka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi