xxcroppxx Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 (edytowane) Siemanko :) wiec mam taki problem, zdeydowalem ze sobie wyczyszcze dziś filtr powietrza, poczytałem itd ze przydałoby się nałożyć olej do filtrów na takowy filtr eby nie przechodził piasek itp. a więc mam teraz pytanie, bo pojechałem do sklepu ogolnie z czesciami do aut lecz mają tam tez jakieś gadżety do moto, kupiłem jakiś " K&N" Air filter oil, tylko ze wydaje mi sie że to będzie raczej do aut i nasuwa mi sie tutaj pytanie czy jak nasacze filtr do ktma sx 125 2003 tym olejem coś się bedzie działo ? Czy moge śmiało nasączyć, z góry dzięki :) Pozdro :] Edytowane 12 Kwietnia 2014 przez xxcroppxx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIKOWSKI Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Śmiało używaj Cytuj Nie sztuką jest się rozpędzić.Sztuką jest wyhamować! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxcroppxx Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Ok, dzieki ;) wolałem się upewnić poprostu żeyb czegoś nie zaj**ać później :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 KN jest za gesty , za malo powietrza bedzie sie dostawac gaznik Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 przecież przez olej nie przechodzi pwoietrze tylko przez pory w gąbce na których olej wyłapuje drobinku kurzua filtr przed montażem się wyciska żeby usunąć nadmiar oleju Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 wiec spryskaj sobie wd40 Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 płyn do naczyń bezpieczniejszy, nie rozpuści gąbki i nie zmyje całego oleju Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi