mixser Opublikowano 28 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 Witam.Ostatnio od znajomego dostałem analizator taki jak w opisie tylko nie posiadam do niego instrukcji obsługi,czy ktoś może posiada bądź wie jak użyć ten analizator. Czy można by go zastosować w motocyklu do regulacji gaźników ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalm83 Opublikowano 29 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 Gaźników tym nie wyregulujesz .Jedynie może ci się przydać do silnika jednocylindrowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mixser Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 A jest ktoś wstanie opisać jak poprawnie uzyc tego analizatora bo nie posiadam instrukcji obsługi a jest funkcja próba i zerowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M a D a F a K a Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Gaźniki jak najbardziej wyregulujesz, stosunkowo fajny i racjonalny analizator. Instrukcja, uruchamiasz + klawisz pomiar, sonda na wolnym powietrzu, czekasz kilkadziesiąt sekund aż wskazówka ustabilizuje się, pokrętłem pozycjonujesz ją do pozycji pionowej, wkładasz sondę do rury wydechowej i robisz pomiar. To wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prince Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Mam instrukcję do tego modelu. Jeśli potrzebujesz jeszcze to napisz. Ogólnie regulować można o ile masz jeden wydech na jeden gar. Do schodzących sie wydechów sie nie nada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi