hatsan Opublikowano 20 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Witam. Po jeździe w vn2000 tworzy się (pod?)ciśnienie w zbiorniku paliwa, jak otworzę korek słychać psssssss... czyli jest coś nie tak z odpowietrzeniem zbiornika paliwa. W tylnej części zbiornika z obu stron są gumowe wężyki, z prawej strony nigdzie nie jest zagięty itp, z lewej w pewnym momencie ginie mi ze wzroku... ;-) Ktoś miał podobny problem, jak sobie z tym poradzić? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian Niemiec Opublikowano 20 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 (edytowane) Nie wiem jak w tym modelu, ale często odpowietrzniki są umieszczane w samym korku. Malutkie dziureczki(kanały). Edytowane 20 Marca 2014 przez Damian Niemiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hatsan Opublikowano 20 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 (edytowane) Nie mam gumowej uszczelki - element B na zdjęciu, ale czy to może być przyczyną? Edytowane 20 Marca 2014 przez hatsan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LORD VADER Opublikowano 20 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Nie , bez tego co najwyżej benzyna może chlapac wokół korka wewnątrz wlewu , jesli wczesniej dostanie się do właściwego knału . Przedmuchaj "B " i "C" . Po dmuchnięciu w C powinno poleciec powietrze z "kominka" a "B" po prostu powinno być drożne . Do dmuchania "C" nie używaj sprężonego powietrza , ale jak ustawsz 0,2 -0,3 atm na kompresorze to nic nie powinno się stać .Gdzie sie nie obejrzysz dmuchanie ;] :D Cytuj Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hatsan Opublikowano 20 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Hehe, dzięki ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi