Kowal1ym Opublikowano 20 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Witam, mam pytanie: otóż po zimie na moim motorze (Romet R250) pojawiłą sie rdza. Czy w serwisie usuną tą "usterke" w ramach gwarancji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość starydziad Opublikowano 20 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Dobre a czego się spodziewałeś, śmigając Rometem w zimie :blink: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 20 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Gwarancja nie obejmuje zaniedbań właściciela Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość starydziad Opublikowano 20 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 (edytowane) Gwarancja nie obejmuje zaniedbań właścicielaDrogi Piotrze może ten typ tak ma :) , HD też rdzewieją jak płyną statkiem za długo ;) .Z drugiej strony jest to produkt biodegradowalny, więc wszystko na nowa modłę. Edytowane 20 Marca 2014 przez starydziad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skilos Opublikowano 20 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 To nie Toyota i chyba nie ma gwarancji na blachy 10 lat ( a może więcej ) , ale skoro masz gwarancje to trzeba pytać i nie daj się zbyć byle mechanikowi ;) Cytuj "Gdy szykuję śniadanie, zwykle se o korkach słucham, jak tkwią te ch*je w tych jebanych autach." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowal1ym Opublikowano 20 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 problem w tym że nie jedziłem nim motor stał w garażu całą zime i nie było mnie w domu dłuższy czas. teraz po powrocie sie zdziwiłem,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość starydziad Opublikowano 20 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 No ale garaż pewnie nie ogrzewany, Romet kupony w Polsce złożony z komponentów z chin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowal1ym Opublikowano 20 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 no niestety nie ogrzewany ale nie do przesady żeby motor z 2012 roku zaczął rdzewieć po 1,5 roku eksploatacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość starydziad Opublikowano 20 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 (edytowane) no niestety nie ogrzewany ale nie do przesady żeby motor z 2012 roku zaczął rdzewieć po 1,5 roku eksploatacjiNo, dlatego nie słuchaj sloganów wspieramy Polską produkcję, bo to nie prawda :).ps. Co wam to przypomina ?http://www.romet.pl/Moto,OGAR_CAFFE_50,20,634,13884,2014.htmlhttp://www.romet.pl/Moto,OGAR_CAFFE_125,20,635,13891,2014.htmlBoga się nie boją kopiować, aż bolą oczka."Znamy się na jednośladach - nieustannie doskonalimy je, wyznaczając nowe standardy w produkcji i designie, przeobrażając naszą pasję w cenione na świecie rowery, motorowery, skutery i motocykle. Współpracujemy z najwyższej klasy producentami osprzętu rowerowego, takimi jak Shimano, s*am, których technologiczne innowacje skutecznie włączamy w projektowane przez nas produkty, czyniąc z nich doskonałą odpowiedź na potrzeby współczesnych cyklistów."Nie kłamią piszą że nieustannie je doskonalą - czyli kiedyś nie będą rdzewieć.Monter jak zdrowie :) Edytowane 20 Marca 2014 przez starydziad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LORD VADER Opublikowano 20 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Gwarancja nie obejmuje zaniedbań właścicielaOj producenta :D W tym wypadku jestem przychylny raczej temu stwierdzeniu :D Do autora - skontaktuj się z Rzecznikiem Praw Konsumenta . Cytuj Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
farmi Opublikowano 21 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Nie przejmuj sie to dopieropoczątek Twoich przygód z tym wynalazkiem parcenie gumowych elemetów odkręca sie co może w najmniej oczekiwanym mmęcie itp :)miałem taki to wiem mi cierpliwości na jeden sezon starczyło pożniej do ludzi pogoniłem i wierz mi ciężko toto sprzedać chyba że znizysz cene mocno ja jako że miałem dośc tego wynalazku to za dosłowne grosze pognałem i uważam ze to jedna z lepszych decyzji w moim życiu ;) ;) pozatym moto ok :banghead: :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowal1ym Opublikowano 21 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 że wszystko sie odkręca to już zdążyłem zauważyć.. Wasze wypowiedzi nie podnoszą mnie na duchu ostatnimi czasy :blush: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość starydziad Opublikowano 21 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 że wszystko sie odkręca to już zdążyłem zauważyć.. Wasze wypowiedzi nie podnoszą mnie na duchu ostatnimi czasy :blush:Spokojnie jest ładna pogoda, umyj, odpal i się przejedź.Gwarantuje że zapomnisz mu że trochę nie domaga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jareckiz Opublikowano 21 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Nie czytaj tych głupot, tylko przeczytaj warunki gwarancji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 24 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 no ale byl tani :D i nowy :) - szczerze wole 10 letniego dzapsa niz nowego chinola .... Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi