Gość Anonymous Opublikowano 26 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2004 Dzieki Jag Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 28 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2004 Mój numer masz w profilu... co prawda nie mam jeszcze pojęcia, gdzie jest ta miejscowość, ale na pewno ją znajdziemy :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagdtiger Opublikowano 28 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2004 Ja już ją znalazłem na mapie, specjalnie trudno nie będzie ją znaleźć chociaż jest dość daleko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zooq Opublikowano 28 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2004 z Gdanska lub okolic bedzie sie nudzil, to mam prosbe podprowadzic mnie do miejscowosci Kopalino, o człowieku!!!! Kopalino!!! idź do baru Antonio i wpierdziel sobie dzika albo naleśniki :mrgreen: masterski shit! no chyba że znasz już ten bar :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 28 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2004 kurde zobaczymy co bedzie z pogoda, bo narazie napiernicza deszcz od 4 dni bezprzerwy i zimno jak diabli (+11 st.C), ale moze do soboty sie wypogodzi. Jak bede jechal to dam Wam znac sms-em wczesniej, tzn. w piatek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 30 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2004 ok. jade jutro, bede wyjezdzal po robocie z N.Sacza ok 10-12, numery do Was chlopaki zapisalem, bede dzwonil z trasy na jakim jestem etapie.Do zobaczenia jutro 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi