Andi Opublikowano 25 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2004 siemka znalazlem na ebay oferte wahacza do mojego moto w Carbonie 8O 8O super wyglad ale jak to zrobic samemu ???? http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...7912546518&rd=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 25 Lipca 2004 Administrator Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2004 W Poznaniu jest koleś który zajmuje się podobnymi bajerami. Nanosi specjalną folię carbon-look i pod wysoką temperaturą wgrzewa ją w dany element. Mam tak wyklejoną pewną część w Duce. Efekt karbonu, do tego wysoka wytrzymałość na uszkodzenia. ponieważ folia jest gruba i elsastyczna. Poza tym wgrzewanie praktycznie wyklucza możliwość odklejenia się folii karbonowej. Z tego co gość pisze na aukcji e-baya, on to robił inną techniką, dodatkowo nanosząc klar na całość. Niestety, tej techniki nie znam, ale właśnie przyszło mi do głowy, coby swój wahacz obkleić na karbon!!!pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andi Opublikowano 26 Lipca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2004 a dalbys mi moze namiary na tego goscia to sobie zadzwonie i sie popytam co i jak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2004 Ja też proszę o namiar bo właśnie mi kolejny porąbany pomysł wpadł do głowy przez was świry i znów nie będę mógł spać całą noc... :buttrock: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi