Pawet Opublikowano 6 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 (edytowane) Cześć Szukałem rękawic na lato, i przypadkiem znalazłem taką ofertę. Bmw Summer na GORETEX'ie za 150 zł w moim rozmiarze.Sprzedawca mówi że śa one nowe, tylko że lezały długo w pudłach na magazynie.Przysłał mi zdięcia : Jak uważacie sa nowe ?Warto je barać ? Edytowane 6 Marca 2014 przez Pawet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawet Opublikowano 11 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 i co nikt mi nie odpisze ? mi tylko chodzi o to czy sa nowe i czy warto je kupić ?Może ktoś ma ten model ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcer Opublikowano 11 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Świetna kasa jak za takie rękawice, więc tylko brać. Nowe nie są - widać po śladach na palcach, ale wydaje mi się, że nie przejechały więcej niż 50 km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawet Opublikowano 11 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 (edytowane) Własnie nie wiem czy to taka okazja, bo tu np. jest mój rozmiar za 280 zł (130 zł więcej)http://allegro.pl/bmw-prosummer-rekawice-motocyklowe-r-7-7-5-280zl-i3970297314.htmlCo dziwne też z tej samej miejscowosci . Nie mogę znaleźć na necie zbyt wielu opini o tym modelu.Warto kupowac w ogóle ten model, ma ktoś może ? Edytowane 12 Marca 2014 przez Pawet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawet Opublikowano 26 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 (edytowane) Zamówiłem te BMW i okazały się za małe więc odesłałem. Teraz zastanawiam się czy nie wziąć większego rozmiaru.Tylko te rekawice wydały mi się zrobione z cieńkiego materiału i zastanawiam się czy jak popada deszcz nie zrobi mi się w nich zimno.Bo szukam czegoś, żebym dał radę jeździć w tym w upalne dni, no i jak nagle zmieni się pogoda i zacznie lać żeby nie było zimno w łapy.Czy te BMW dały by radę ? Znalazłem jeszcze takiehttp://allegro.pl/rekawice-rekawiczki-motocyklowe-na-motor-held-i4034962696.html Czy ta membrana Hipora nie będzie wychodzić na zewnątrz przy zdejmowaniu ?Na jakie temperatury mniej więcej przewidziany jest ten model ? Które wybrać doradżcie proszę ? Edytowane 26 Marca 2014 przez Pawet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 27 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 użytkuję Halvarssony, jaki model to już nie pamiętam ale niby z mebraną na niepogodę, między 10-20st da się wytrzymać, na gorączki mam inne rękawiczki a poniżej 10st unikam jazdycena-jakość całkiem nieźle stoi, póki co podszewka nie wyłazi, paluchy w miarę dobrze obszyte, i na długość i na szerokość, u mnie jest z tym problem, rozmiar 13 :Ddlatego proponuję odwiedzić kilka salonów i poprzymierzać Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawet Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 CześćJakiś czas temu miałem rekawice Held Sparrow rozmiar 7 i były dobre. Teraz kupiłem rękawice Held Touring Tex z membraną, i też rozmiar 7'em.Ale sóra jest jakaś sztywna. Wkładam rekę, i jest trochę ciasno, szczególnie jak zaciskam rękę na kierownicy. Długośc palców jest OK. Czy te rekawice się rozejdą i dopasują do dłoni ?Czy lepiej odrazu wymienić na większy rozmiar. Tylko jak wymienie na większe (mam na mysli rozmiar 8'em)to znowu palce moga być za długie.Jak radzicie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi