adriandlugi Opublikowano 26 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 WitamZnalazłem manual do CB 450 S lecz jest po angielsku i nie mogę rozszyfrować z jakim momentem dokręca się głowicę. Mam nadzieję że mi ktoś pomoże. http://www.hondacb450s.info/cb/manual_english.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goofer Opublikowano 26 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 (edytowane) Według tego 30-36Nm. Edytowane 26 Lutego 2014 przez Goofer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proxma Opublikowano 26 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Oraz dokręcaj w 2-3 krokach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriandlugi Opublikowano 26 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 ok. a to trochę mało tych Nm....no ale dobra niech bedzię skoro manual tak każe, bo nie ma tam przecież danych że trzeba wykonać na koniec jakiś dodatkowy obrót kluczem?, tak jak to jest np. w samochodach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proxma Opublikowano 27 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 ...nie ma tam przecież danych że trzeba wykonać na koniec jakiś dodatkowy obrót kluczem?, tak jak to jest np. w samochodachNie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi