Twardy. Opublikowano 26 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 (edytowane) Witam. Mam do zaoferowania w IDEALNYM stanie Rometa Pony 50. Rok produkcji: 1982 Przebieg 823KM!!! Motorynka w super stanie, lakier idealny, silnik, skrzynia biegów, oponki, super, nic nie stuka, nie puka, można powiedzieć, że romecik jak z taśmy. Użytkowany był bardziej w celach kolekcjonerskich, jeżdzone bardzo rzadko. Idealny do nauki dla początkujących zajawkowiczów Odpalał zawsze z pierwszego kopa. Ciekawostką jest informacja, że posiada jeszcze oryginalną plombę na silniku!!! Moj braciszek z racji, że wyrósł z motorka, zdecydował z bólem serca, że chce sie rozstać z romecikiem i przesiąść sie na cos większego. Dla zainteresowanych dodam zdjęcia motorynki. Zainteresowanych prosze o kontakt na: [email protected]PODAJ SWOJĄ CENE, A JA KAŻDĄ PROPOZYCJĘ ROZWAŻĘ, DOGADAMY SIĘ Edytowane 26 Lutego 2014 przez Twardy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twardy. Opublikowano 26 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Jutro wrzucę zdjecia. Odnośnie ceny napisałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 27 Lutego 2014 Administrator Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Cena lub link do portalu aukcyjnego, gdzie będzie cena. Nie akceptujemy ofert "bezcennych". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi