marulo Opublikowano 23 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Witam. Bardzo pilnie potrzebuję serwisówki do Yamahy TDM 850 z roku 1993 ;) Tylko nie wiem czy istnieje gdzieś w języku polskim ? ;) I czy jeśli takową posiadacie to może podrzucicie mi linka ? ;) Z góry dzięki ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-piotr- Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 (edytowane) WitajPo Angielsku masz tutaj:http://www.tdm.pl/index2.php/ftpbrowser.html#Po Polsku nigdzie nie znalazłem, ale nawet bez znajomości języka dasz radę. Ogólnie polecam to forum -dużo informacji. Edytowane 24 Lutego 2014 przez -piotr- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marulo Opublikowano 24 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Nie no po Angielsku też mam chodziło mi właśnie o Polską.. ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRO-MOTOR Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Nie istnieją serwisówki po polsku, więc oszczędź sobie czas, bo nie znajdziesz. Cytuj Serwis, sprzedaż motocykli i samochodów osobowychOstrów Mazowiecka793736001 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marulo Opublikowano 1 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 Dzięki za info ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi