Kamell80 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 W końcu zdecydowałem się pójść na prawko - niezbyt chętnie bo motocykl odstawiłem już parę lat temu na bok - ale chyba z braku nowych wyzwań. No i udało się bez problemów , w listopadzie odebrałem nowy papier :) Wtedy zaczęły się rozmyślania nad kupnem jakiegoś sprzętu . Wypadło na Kawę zx9r z ostatnich lat produkcji. No i udało się .Parę dni temu przywiozłem mój nowy sprzęt , Kawasaki ZX-9R z 2002 roku - model po lifcie. Maszynę zakupiłem w Niemieckim salonie Yamahy. Kawa od drugiego właściciela , serwisowana od początku do końca . Niemcy dawali nawet na nią 12-to miesięczną gwarancję . Przebieg 66 tysięcy km. Oryginalny lakier itp. Motor po przeprowadzonym serwisie , tj. wymianie oleju , płynu hamulcowego, inspekcji zaworów i rozrządu. Napęd nowy , opony bdb. Całość powiedziałbym w stanie perfekcyjnym. W zestawie dostałem ciemną szybkę , siedzenie pasażera, dwa bajery do obniżenia tyłu (właściciel był niski) , książkę serwisową i książkę obsługi. Oczywiście na wszystkie dodatki papiery z atestem , jak to u Niemców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIKOWSKI Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Gratuluję zdania egzaminu :clap: (pochwal się, za którym razem :biggrin: ) i aby moto Cę nie zawiodło Cytuj Nie sztuką jest się rozpędzić.Sztuką jest wyhamować! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamell80 Opublikowano 1 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 Teoria za drugim razem- niestety. Za lekko do niej podszedłem . Mimo ,że zdrowo przestudiowałem kodeks drogowy to po prostu za szybko przeleciałem i odpowiedziałem na pytania na egzaminie - na jednym stanąłem i za długo się zastanawiałem , skończył się czas na odpowiedź . Brakło mi jednego punktu. Za drugim razem wszystko na spokojnie, wykorzystałem cały dostępny czas na każde pytanie - egzamin zdany z maksymalną ilością możliwych do zdobycia punktów :) Praktyka zdana za pierwszym razem . Najbardziej obawiałem się szybkiego slalomu ( żeby wyrobić się z prędkością ) bo nie miałem czasu przećwiczyć przed egzaminem - prosto z lotniska pojechałem na egzamin. Trafiłem na fajnego egzaminatora , który nie spotęgował stresu i poszło jak po maśle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiki Opublikowano 2 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Ladna ta kawa :) Cytuj http://bikepics.com/members/kiki21/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamell80 Opublikowano 2 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 (edytowane) :rolleyes: Teraz jeszcze skafander , buty , kask i parę pierdół - no i oczekiwanie na pogodę . Edytowane 2 Lutego 2014 przez Kamell80 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZ ETZ Opublikowano 2 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Pogratulować prawka i sprzeta,na szczęście sezon już bliżej niż dalej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 3 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Fajna Kawa :-) Gratuluję i byle do wiosny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamell80 Opublikowano 3 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Dzięki , dzięki :) niecierpliwie czekam na tą wiosnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamell80 Opublikowano 4 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 No całe ubranko już kupione ... buty , kurtka , spodnie , rękawice , kask i parę innych pierdół :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
empirelife Opublikowano 4 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Poka poka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamell80 Opublikowano 5 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 (edytowane) Do kompletu kupiłem jeszcze kominiarkę i bieliznę termoaktywną :) Kombi , buty i rękawice RST . Edytowane 5 Lutego 2014 przez Kamell80 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
empirelife Opublikowano 9 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Nice one! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamell80 Opublikowano 10 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Jak będzie ktoś pod ręką to cykniemy fotę na Kawce. Teraz u nas słoneczko ładnie świeci więc jest okazja trochę polatać :biggrin:Była pogoda , są fotki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ks-rider Opublikowano 10 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 W jakim miescie kupiles ? Trzeba przyznac, ze ladnie utrzymana. :crossy: Cytuj <p><a href="https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos">https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos</a></p> <p> </p> <p><a href="http://picasaweb.google.com/ksrider/">http://picasaweb.google.com/ksrider/</a>[/url]</p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamell80 Opublikowano 10 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 (edytowane) Koło Rostocku , 300 km ode mnie :)Z chęcią zerwał bym te żółte paski bo jakoś psują mi cały wygląd tego moto :happy: ale szkoda psuć dobrze zachowanego oryginału. Edytowane 10 Lutego 2014 przez Kamell80 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi