americas Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 mam mały problemik z kumpla Sportem 1998 EVO 1200 Custom - nie chce zagadać - iskra jest ( nowe świece )- oleje itd ok- paliwo dochodzi- filtr powietrza ok- aku kreci jak szalony czy może być coś z modułem lub coś innego ? ktoś miał podobne objawy moto ładnie kręci ale nie chce odpalić dzięki za pomoc temat zamknięty - odpalił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cxpeky63 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 A może się pochwalisz co mu było? Cytuj There Are No RulesXLH883 - XL883R - XL1200R - FXDL - KTM RC8 - XL1200X - FLHRSI&FXDBI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
americas Opublikowano 30 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 zastał się.... zlałem stare paliwo, zatankowałem nowe kilka dm wlałem do cylindrów i na ściągniętym filtrze użyłem samostartu - i zagadał, jest git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seb666 Opublikowano 10 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 WitamMam inny problem mianowicie mi mocowanie kosy odpadło (zgubiłem) kose odzyskałem ale nie wiem jak tam powinno być zamocowane jak ktos by zrobił jakieś zdjęcie było by super (mam Sporta z 2001r XL 1200 Castom) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi