Looky0 Opublikowano 27 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 WitamPodczas podłączania lamp przednich w kawie zxr 400 trzasnęły kierunkowskazy. Sprawdzałem bezpieczniki - wszystko ok.Podczas włączania nie ma dźwięku kierunków, zero reakcji.Co mogło się stać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 27 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Sprawdź przerywacz. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Looky0 Opublikowano 27 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Sprawdź przerywacz.Z racji, że dopiero zaczynam poznawać budowę motocykla mógłbyś mi wytłumaczyć jak dziecku gdzie to się znajduję, jak wygląda oraz w jaki sposób sprawdzić poprawne działanie? Dzięki z góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 27 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 A w tym moto to nie wiem gdzie jest ale jak ściągniesz sobie serwisówkę to na pewno będzie pokazane. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Looky0 Opublikowano 27 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Jedyna serwisówka jaką znalazłem jest zeskanowana, pisana drutem kolczastym naszych zachodnich sąsiadów. Dołączam fotę otwartego motoru. Byłbyś tak miły i zaznaczył byś mniej więcej gdzie to się znajduję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 27 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Nie znam tego modelu w ogóle więc nie wiem. Z reguły przerywacze są ukryte gdzieś pod czachą. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi