Cyckirjusz Opublikowano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Kupię najlepiej nie sprawny, ale kompletny silnik do Yamahy Dt 50/80/125 do 200zł. Chodzi mi o to, żebym nauczył się budowy sinika! Proszę o wyrozumiałość, pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nissan556 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Hej dlaczego akurat yamaha a nie WSK :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 (edytowane) Wzorem poprzedniego tematu, powinieneś napisać: "kupię silniku". Edytowane 26 Stycznia 2014 przez piórko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Hej dlaczego akurat yamaha a nie WSK :) dlatego, że WSK ma inaczej skonstruowany rozrząd Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cyckirjusz Opublikowano 27 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Wzorem poprzedniego tematu, powinieneś napisać: "kupię silniku".Fajnie, że masz 63 lata i wszystko już o motocyklach wiesz. Ja mam 14 i dopiero zaczynam, także najlepiej nie patrz jak Ci w czymś przeszkadzam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 27 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Fajnie, że masz 63 lata i wszystko już o motocyklach wiesz. Ja mam 14 i dopiero zaczynam, także najlepiej nie patrz jak Ci w czymś przeszkadzam! w tym wieku musisz się uczyć odmieniać poprawnie rzeczownik "silnik" w przeciwnym razie resztę życia spełnisz przy łopacie i nie będzie Cię stać na jakikolwiek motocykl a na transakcje typu kupię sprzedam jesteś jeszcze za młody Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawa350ts Opublikowano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 w tym wieku musisz się uczyć odmieniać poprawnie rzeczownik "silnik" w przeciwnym razie resztę życia spełnisz przy łopacie i nie będzie Cię stać na jakikolwiek motocykl a na transakcje typu kupię sprzedam jesteś jeszcze za młodyDlaczego nie lubisz młodych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Dlaczego nie lubisz młodych?a kto tak powiedział?Są pewne okresy w życiu których nie wolno omijać to chyba proste.Człowiek nie znający gramatyki ojczystego języka powinien się go uczyć a nie bawić w naukę mechaniki.Na tym forum już wielu studentów lub absolwentów technikum otarcie przyznaje się do nieznajomości jakiegokolwiek języka obcego. Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawa350ts Opublikowano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 a kto tak powiedział?Są pewne okresy w życiu których nie wolno omijać to chyba proste.Człowiek nie znający gramatyki ojczystego języka powinien się go uczyć a nie bawić w naukę mechaniki.Na tym forum już wielu studentów lub absolwentów technikum otarcie przyznaje się do nieznajomości jakiegokolwiek języka obcego.W sumie masz racje.A pamiętasz swoje okresy w życiu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 pamiętam doskonale dlatego staram się ostrzegać aby nie popełniali błędów których nie można wykasować jak w komputerze bo życie mamy tylko jedno Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cyckirjusz Opublikowano 29 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 (edytowane) pamiętam doskonale dlatego staram się ostrzegać aby nie popełniali błędów których nie można wykasować jak w komputerze bo życie mamy tylko jednoNo to poprawić, a nie się nabijać! Nikt nie jest idealny, ani wszechwiedzący! Edytowane 29 Stycznia 2014 przez Cyckirjusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 No to poprawić, a nie się nabijać! Nikt nie jest idealny, ani wszechwiedzący! Ja się nie nabijałem tylko Cię straszyłem ale widzę, że nie dociera do Ciebie Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawa350ts Opublikowano 1 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 Ja się nie nabijałem tylko Cię straszyłem ale widzę, że nie dociera do CiebiePanowie Moderatorzy a może tych młodych w ogóle nie dopuszczać do fofum i np.utworzyć forum młodych motocyklistów ,pl to z troski o starych motocyklistów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 1 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 o starszych to się nie martw bo oni przeżyli młodzieńcze zabawy z motocyklem a młodzi albo będą przyjmować do wiadomości rady starszych albo zasilą statystyki policyjnych wypadków.W latach młodzieńczych miałem jeden z mocniejszych motocykli w okolicy jakieś 32KM a teraz małolaty lekceważą motocykle poniżej litra i 150KM. Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi